![]() |
03.10.2009 Ildır raporu
Uzun zamandır işlerim ve seyahatlerim sebebiyle paylaşımda bulunamıyordum. Sanırım artık bende daha sık siteye aktif olarak iştirak edebileceğim.Geçen hafta bacanak ile beraber Ildır sularında avdaydık.Avımız bereketli geçti.Ancak hava öğlen gibi felaket bozdu.Dönüşte iyice ıslattı bizi.Ancak avımızın iyi geçmesi kısa zamanda unutturdu bize bu sıkıntıyı.
av yeri:Ildır Yem:mamun+yengeç Takım:zoka saygılarımla [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Muratcım tebrikler her ikinizide kutlarım.Afiyet olsun.
|
Muratcığım harika bir av olmuş,tebrikler...
Benim teknem çiftlikköyde, aslında o çanağın dışındayım,bu nedenle dalyanköye bağlamayı düşündüm ama yer bulamadım, gene de o taraflara gelmeyi istiyorum... nice güzel ve mutluluk dolu avlara... :-)) |
murat abi yine mükemmel bir av yapmışsınız.. raporlarına hasret kamıştık. tebrıkler
|
Murat Ağabey, beklenen raporun en sononda geldi. Aslında ben senden Güzelbahçe raporu bekliyordum. Henüz Güzelbahçe'de lidakiler başlamadı mı?
Seni ne yağmurlar, ne de rüzgar her zaman olduğu engelleyememiş. Afiyet olsun. |
cok guzel bır av daha ıyılerıne denk gelırsın ınsallah
|
Alıntı:
güzel av paylaşım için teşekkürler.. |
murat abi paylaşım için teşekkürler....daha bereketlilerine inşallah
|
murat abı bızlerle paylastıgın ıcın tesekkurler ınsallah daha bol ve bereketlı avların olur
|
murat bey tebrikler her zamanki gibi harika bir av olmuş
|
Saat 15:24. |