|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Uzun zamandır işlerim ve seyahatlerim sebebiyle paylaşımda bulunamıyordum. Sanırım artık bende daha sık siteye aktif olarak iştirak edebileceğim.Geçen hafta bacanak ile beraber Ildır sularında avdaydık.Avımız bereketli geçti.Ancak hava öğlen gibi felaket bozdu.Dönüşte iyice ıslattı bizi.Ancak avımızın iyi geçmesi kısa zamanda unutturdu bize bu sıkıntıyı.
av yeri:Ildır Yem:mamun+yengeç Takım:zoka saygılarımla [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ATTIM AĞZINA GİRSİN BOĞAZINA ![]() Murat Baykent / İzmir / Çeşmealtı 16.06.1970 B+ Bu mesaj en son " 06-10-2009 " tarihinde saat 14:47 itibariyle muratbaykent tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
VİP ![]()
|
![]() Muratcım tebrikler her ikinizide kutlarım.Afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim Turgay abi.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Muratcığım harika bir av olmuş,tebrikler...
Benim teknem çiftlikköyde, aslında o çanağın dışındayım,bu nedenle dalyanköye bağlamayı düşündüm ama yer bulamadım, gene de o taraflara gelmeyi istiyorum... nice güzel ve mutluluk dolu avlara... :-)) |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Öncelikle yazdığınız yorum için teşekkürler.Eğlecek olursanız beklerim.Hem tanışır hemde birlikte av yaparız.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() murat abi yine mükemmel bir av yapmışsınız.. raporlarına hasret kamıştık. tebrıkler
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sağolasın Veli.Sanırım artık aksatmam raporları.Daha iyileri sizin olsun diyorum.
![]() |
![]() |
#8 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat Ağabey, beklenen raporun en sononda geldi. Aslında ben senden Güzelbahçe raporu bekliyordum. Henüz Güzelbahçe'de lidakiler başlamadı mı?
Seni ne yağmurlar, ne de rüzgar her zaman olduğu engelleyememiş. Afiyet olsun.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() cok guzel bır av daha ıyılerıne denk gelırsın ınsallah
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
24.10.2009 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 20-11-2009 15:02 |
04.04.2009 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 10-04-2009 20:25 |
28.03.2009 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 01-04-2009 08:40 |
21.03.2009 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 24-03-2009 16:14 |
Galip Bey ve Ildır Raporu | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 03-12-2008 11:06 |