RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   eski foça (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6305)

faruk35 23-10-2009 18:34

eski foça

arkadaşlar haftaya malum bayram ve 5 günlük iznim var eski foça tarafına gitmeyi düşünüyorum daha önce hiç gitmedim,teknemiz olmadığı için karadan av yapıcaz iki arkadaş, bildiğiniz av veren,oltalarımızın takılmayacağı yerler varmı?yem olarak neler almalıyız?arkadaşlar bilgilerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinicem,kolaygelsin

faruk35 23-10-2009 18:47

Alıntı:

faruk35 tafarından gönderildi (Mesaj 64595)
arkadaşlar haftaya malum bayram ve 5 günlük iznim var eski foça tarafına gitmeyi düşünüyorum daha önce hiç gitmedim,teknemiz olmadığı için karadan av yapıcaz iki arkadaş, bildiğiniz av veren,oltalarımızın takılmayacağı yerler varmı?yem olarak neler almalıyız?arkadaşlar bilgilerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinicem,kolaygelsin

necati abi senin tecrüben vardır eski foçada?;)

LiMoN 24-10-2009 13:24

yeni liman yapıldı eski foçaya orası baya derin ve balık var ben boru kurdu attım ama çekene kadar yem bitiiyor ve hiç takılma sorunu yasamassınız eski foçada limana giderseniz ingiliz burnunda da tutuluyor ama çok taşlık var takılma ihtimali yok tavsiyem yeni liman olacaktır gerçi ben hiç tutamadım ama attığımda yemleri hep bitiriyorlar

discus 24-10-2009 19:47

Yeni liman da ve İngiliz burnunda yengeç ile sabah suyunda verim alabilirsiniz.İğneler 1 no.Ayrıca gündüzleri mamunlada mırmır için şansınızbol olur.Gece av yapmayı düşünürseniz boru kurdu en iyisidir.
Umarım bir faydam dokunur.Rastgelsin...

LiMoN 24-10-2009 21:47

bugün gittim yeni limana sarpa dn baska bise tutamadım birde mercan geldi yanımdaki kalabalık da paso sarpa tutuyordu bilgine tavsiye etmem yani

faruk35 24-10-2009 22:59

teşekkürler

serkan kardeşim ve fatih abi çok teşekkürederim verdiğiniz bilgiler için,çok işime yarayacak sağolun

Necati ARAT 26-10-2009 08:52

Alıntı:

faruk35 tafarından gönderildi (Mesaj 64596)
necati abi senin tecrüben vardır eski foçada?;)

Alıntı:

discus tafarından gönderildi (Mesaj 64616)
Yeni liman da ve İngiliz burnunda yengeç ile sabah suyunda verim alabilirsiniz.İğneler 1 no.Ayrıca gündüzleri mamunlada mırmır için şansınızbol olur.Gece av yapmayı düşünürseniz boru kurdu en iyisidir.
Umarım bir faydam dokunur.Rastgelsin...

Kradeşim ..
Serkan kardeşime aynen katılıyorum..
İşaallah şansın açık olur..
Şimdiden rastgelsin..;)

Yağız DEMİR 26-10-2009 14:42

serkan kardesımın dedıgı gıbı yenı lıman ve ıngılız burnu bencede

mehmetkumru 10-11-2009 18:17

kardeşim eski foça dan yeni foçaya giderken. otel leon var. ve şamata plajı var...orta taraflarında kıyıdan yazın mamunla ve sülünesle çıpra almıştım.rastgele....

Saat 14:23.