|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() arkadaşlar haftaya malum bayram ve 5 günlük iznim var eski foça tarafına gitmeyi düşünüyorum daha önce hiç gitmedim,teknemiz olmadığı için karadan av yapıcaz iki arkadaş, bildiğiniz av veren,oltalarımızın takılmayacağı yerler varmı?yem olarak neler almalıyız?arkadaşlar bilgilerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinicem,kolaygelsin
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() yeni liman yapıldı eski foçaya orası baya derin ve balık var ben boru kurdu attım ama çekene kadar yem bitiiyor ve hiç takılma sorunu yasamassınız eski foçada limana giderseniz ingiliz burnunda da tutuluyor ama çok taşlık var takılma ihtimali yok tavsiyem yeni liman olacaktır gerçi ben hiç tutamadım ama attığımda yemleri hep bitiriyorlar
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() Yeni liman da ve İngiliz burnunda yengeç ile sabah suyunda verim alabilirsiniz.İğneler 1 no.Ayrıca gündüzleri mamunlada mırmır için şansınızbol olur.Gece av yapmayı düşünürseniz boru kurdu en iyisidir.
Umarım bir faydam dokunur.Rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bugün gittim yeni limana sarpa dn baska bise tutamadım birde mercan geldi yanımdaki kalabalık da paso sarpa tutuyordu bilgine tavsiye etmem yani
![]() |
![]() |
#6 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() serkan kardeşim ve fatih abi çok teşekkürederim verdiğiniz bilgiler için,çok işime yarayacak sağolun
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Serkan kardeşime aynen katılıyorum.. İşaallah şansın açık olur.. Şimdiden rastgelsin.. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() serkan kardesımın dedıgı gıbı yenı lıman ve ıngılız burnu bencede
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() kardeşim eski foça dan yeni foçaya giderken. otel leon var. ve şamata plajı var...orta taraflarında kıyıdan yazın mamunla ve sülünesle çıpra almıştım.rastgele....
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Avlaklarımdan Eski Foça | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 65 | 01-11-2012 20:21 |
Küçük Bir Eski Foça Günü | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 48 | 12-11-2011 12:06 |
20.02.2009 Eski Foça | arayadis | DENİZ AVI KARADAN | 15 | 05-11-2011 20:00 |
29/05/2008 Eski Foca Liman | arayadis | DENİZ AVI KARADAN | 10 | 04-06-2008 16:06 |