RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Levrek avı (Akın:6 Yasin:4 özlenen skor :) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8165)

akinyildiz81 26-09-2010 12:14

Levrek avı (Akın:6 Yasin:4 özlenen skor :)

bu sabah saat 06:00'da avlağımıza vardık daha ilk atışta 1kg civarı levrek aldım.sonrasında hava bulutlandı deniz dalgalandı.ben biri 3kg olan,6 adet levrek aldım ;yasin 3 adet levrek 1 adet lüfer,abimde 1 adet levrek aldı.benim levreklerin tamamına yakını fotosunu koyduğum beyaz renk river2sea marka sahteyle,yasinin levrekler rapala'yla alınmıştır
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

İrfanavcı 26-09-2010 12:22

Akın kardeşim tebrikler, levrekler çok güzel afiyet olsun
emeğinize sağlık,paylaşım için teşekkürler.:)

Hasan BALIKÇI 26-09-2010 13:08

akın biladerim levrekler çok iyi eline koluna sağlık :helal::helal:

bu arada siz skora oynamaya başladınız galiba ?:D:D
keyifli oluyordur ;)

orhan69 26-09-2010 14:35

tebrikler askerlik döneminin acısını cıkarmaya başlamışsınız akın kardeş:helal::helal::helal:

akinyildiz81 26-09-2010 15:58

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 93196)
akın biladerim levrekler çok iyi eline koluna sağlık :helal::helal:

bu arada siz skora oynamaya başladınız galiba ?:D:D
keyifli oluyordur ;)

aynen öyle abi yoksa ben sıkılıyorum :)

Taygun KOCABIYIK 26-09-2010 16:03

Akın abi giderek levrekler büyüyor maşallah harika av olmuş, şu sahteden de alıp bir kenara koymak lazım bulunsun :)

akinyildiz81 26-09-2010 17:52

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 93201)
Akın abi giderek levrekler büyüyor maşallah harika av olmuş, şu sahteden de alıp bir kenara koymak lazım bulunsun :)

bu sahte bugün iyi iş yaptı dünde bunun siyahımsı olanla trofe yi çıkardık kayaların arasına düştü :'( sıkıştığı yerden dalga nedeniyle bir türlü çıkaramadık.

kaptankarabulut 26-09-2010 19:32

Akın maşallahın var.Dur durak bilmez oldun.O beyazın aynısı bende de vardı güzel iş yapıyor. Bende kopardım.Denize hediyem oldu.:D :D
Levrek hamsiyi yutamadan enselenmiş.
Afiyet olsun...

akinyildiz81 26-09-2010 20:49

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 93206)
Akın maşallahın var.Dur durak bilmez oldun.O beyazın aynısı bende de vardı güzel iş yapıyor. Bende kopardım.Denize hediyem oldu.:D :D
Levrek hamsiyi yutamadan enselenmiş.
Afiyet olsun...

abi gerçekten dehşet iş yapıyor sahte.yasin'in lüferi içinde hamsiyi bulduk :)) o kadar levrek temizledim hepsinin içi tertemizdi.ne yediğini de belli etmiyor keretalar :)o değilde ilk atışım suyun 1m illerisine oldu sahte gelmiyor çek çek taşa takıldı diye misinayı gerip bırakıyorum sürekli, bir 5 dk sonra yavaş yavaş gelmeye başladı bi baktık ucunda levrek var 1.5kg civarı :)aynı sahtenin kefale benzeyenide dün iyi iş yaptı ama balık kayaların arasına daldı yarım saat kadar uğraştık çıkaramadık sahte gitti.yarın bana istoç yolu gözüktü yine:deli:

akinyildiz81 26-09-2010 20:53

bu arada abim hiç denizde balık yakalamamasına rağmen 5 adet levrek kaçırdı 1 tane aldı.yani ağırlık sorunumuz olmasa daha gelecek balık.sabah hava aydınlanırken başladık 08:30a kadar alacağımızı aldık arada ispendekler vurmaya devam edince artık bıraktık bu kadar yeter yarına bırakalım diye.

Saat 23:25.