![]() |
Levrek avı (Akın:6 Yasin:4 özlenen skor :)
bu sabah saat 06:00'da avlağımıza vardık daha ilk atışta 1kg civarı levrek aldım.sonrasında hava bulutlandı deniz dalgalandı.ben biri 3kg olan,6 adet levrek aldım ;yasin 3 adet levrek 1 adet lüfer,abimde 1 adet levrek aldı.benim levreklerin tamamına yakını fotosunu koyduğum beyaz renk river2sea marka sahteyle,yasinin levrekler rapala'yla alınmıştır
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Akın kardeşim tebrikler, levrekler çok güzel afiyet olsun
emeğinize sağlık,paylaşım için teşekkürler.:) |
akın biladerim levrekler çok iyi eline koluna sağlık :helal::helal:
bu arada siz skora oynamaya başladınız galiba ?:D:D keyifli oluyordur ;) |
tebrikler askerlik döneminin acısını cıkarmaya başlamışsınız akın kardeş:helal::helal::helal:
|
Alıntı:
|
Akın abi giderek levrekler büyüyor maşallah harika av olmuş, şu sahteden de alıp bir kenara koymak lazım bulunsun :)
|
Alıntı:
|
Akın maşallahın var.Dur durak bilmez oldun.O beyazın aynısı bende de vardı güzel iş yapıyor. Bende kopardım.Denize hediyem oldu.:D :D
Levrek hamsiyi yutamadan enselenmiş. Afiyet olsun... |
Alıntı:
|
bu arada abim hiç denizde balık yakalamamasına rağmen 5 adet levrek kaçırdı 1 tane aldı.yani ağırlık sorunumuz olmasa daha gelecek balık.sabah hava aydınlanırken başladık 08:30a kadar alacağımızı aldık arada ispendekler vurmaya devam edince artık bıraktık bu kadar yeter yarına bırakalım diye.
|
Saat 23:25. |