|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() bu sabah saat 06:00'da avlağımıza vardık daha ilk atışta 1kg civarı levrek aldım.sonrasında hava bulutlandı deniz dalgalandı.ben biri 3kg olan,6 adet levrek aldım ;yasin 3 adet levrek 1 adet lüfer,abimde 1 adet levrek aldı.benim levreklerin tamamına yakını fotosunu koyduğum beyaz renk river2sea marka sahteyle,yasinin levrekler rapala'yla alınmıştır
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
VİP ![]()
|
![]() Akın kardeşim tebrikler, levrekler çok güzel afiyet olsun
emeğinize sağlık,paylaşım için teşekkürler. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan
|
![]() akın biladerim levrekler çok iyi eline koluna sağlık
![]() ![]() bu arada siz skora oynamaya başladınız galiba ? ![]() ![]() keyifli oluyordur ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler askerlik döneminin acısını cıkarmaya başlamışsınız akın kardeş
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Akın abi giderek levrekler büyüyor maşallah harika av olmuş, şu sahteden de alıp bir kenara koymak lazım bulunsun
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Üstad
|
![]() Akın maşallahın var.Dur durak bilmez oldun.O beyazın aynısı bende de vardı güzel iş yapıyor. Bende kopardım.Denize hediyem oldu.
![]() ![]() Levrek hamsiyi yutamadan enselenmiş. Afiyet olsun...
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() bu arada abim hiç denizde balık yakalamamasına rağmen 5 adet levrek kaçırdı 1 tane aldı.yani ağırlık sorunumuz olmasa daha gelecek balık.sabah hava aydınlanırken başladık 08:30a kadar alacağımızı aldık arada ispendekler vurmaya devam edince artık bıraktık bu kadar yeter yarına bırakalım diye.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
levrek avı-yasin coştu | akinyildiz81 | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 25-09-2010 09:25 |
levrek avı(yasin kardeşimle) | akinyildiz81 | DENİZ AVI KARADAN | 14 | 18-09-2010 12:59 |
Hafta sonu balık avım özlenen PAŞA TEAM | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 98 | 15-07-2010 19:10 |
Levrek | mufi | Deniz Balıkları | 13 | 17-12-2009 09:21 |
Aramıza hoşgeldin Yasin | levrek | Tanışma | 3 | 23-11-2005 05:26 |