![]() |
Göçek açıklarında Orkinos
Balık mevsiminin başlamasına rağmen İstanbul'da karadan beklenen avın gerçekleşmemesi, denizin nerede ise kurumuş dedirtir halleri can sıkmaya devam ederken Göcek limanında kaptanlık yapan kayınbiladerimin haftasonu gönderdiği resimler ile gözüm gönlüm biraz olsun açıldı. Sanki kendim tutmuş gibi sevindim. Balıklar harika gözüküyor. Bu mutluluğu ve resimleri siz dostlarımla paylaşmak istedim. Her ne kadar da kendi emeğim olmasada (affınıza sığınarak) görsel güzellik açısından paylaşmaya değer gördüm. Umarım beğenilir.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
o ne ya.valla kıskandım.şu gemi olayına el atmak lazım.
|
Bölye bir balık tutsam bu işi bırakırım. :) :) gerçekten tek kelimeyle harika.
|
Güzel balıklar gerçekten.Paylaşıma teşekkürler..
|
Gerçekten güzel av olmuş tebrikler, sizde durumlar hala kötü mü Ahmet abi? Çinekop-lüfer başlamadı mı?
|
Bunlar ne tavaya ne fırına sığar şimdi yenmez onlar yenmez.....: )
|
Ahmet kardeşim paylaşım için teşekkürler. Balıklar harika, ama asıl harika olan balıkların yanında ki delikanlılar...
|
Alıntı:
İstanbul Boğazı bana yakın olduğu için tercihim genellikle Boğaz kıyıları oluyor. Boğazda istavrit irileşmeye ve bollaşmaya başladı. Dediğim gibi son raporumu öğleden önce sunmaya çalışacağım. |
Alıntı:
Saygılar selamlar... |
Maşallah ya mavi yüzgeçli orkinos.En lezzetlisi bu türüymüş.
|
Saat 21:48. |