RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Göçek açıklarında Orkinos (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8303)

Ahmet TARİH 25-10-2010 12:36

Göçek açıklarında Orkinos

Balık mevsiminin başlamasına rağmen İstanbul'da karadan beklenen avın gerçekleşmemesi, denizin nerede ise kurumuş dedirtir halleri can sıkmaya devam ederken Göcek limanında kaptanlık yapan kayınbiladerimin haftasonu gönderdiği resimler ile gözüm gönlüm biraz olsun açıldı. Sanki kendim tutmuş gibi sevindim. Balıklar harika gözüküyor. Bu mutluluğu ve resimleri siz dostlarımla paylaşmak istedim. Her ne kadar da kendi emeğim olmasada (affınıza sığınarak) görsel güzellik açısından paylaşmaya değer gördüm. Umarım beğenilir.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

akinyildiz81 25-10-2010 16:15

o ne ya.valla kıskandım.şu gemi olayına el atmak lazım.

burakca0001 30-10-2010 12:09

Bölye bir balık tutsam bu işi bırakırım. :) :) gerçekten tek kelimeyle harika.

Kamil ESEN 30-10-2010 15:36

Güzel balıklar gerçekten.Paylaşıma teşekkürler..

Taygun KOCABIYIK 31-10-2010 09:15

Gerçekten güzel av olmuş tebrikler, sizde durumlar hala kötü mü Ahmet abi? Çinekop-lüfer başlamadı mı?

mst35 31-10-2010 09:20

Bunlar ne tavaya ne fırına sığar şimdi yenmez onlar yenmez.....: )

kaptankarabulut 31-10-2010 18:48

Ahmet kardeşim paylaşım için teşekkürler. Balıklar harika, ama asıl harika olan balıkların yanında ki delikanlılar...

Ahmet TARİH 01-11-2010 08:51

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 95103)
Gerçekten güzel av olmuş tebrikler, sizde durumlar hala kötü mü Ahmet abi? Çinekop-lüfer başlamadı mı?

Taygun kardeşim hafta sonu yaptığım av resimlerini hazırlamaya başladım. Gün içerisinde inşaallah yayınlayacağım. İstavritte hareketlilik başladı. Ancak birkaç kişi dışında Boğazda pek çinekop tutan görmedim. Yemli takımla, uzun uğraşlar sonucu 1-2 tane yakalayanlar var. Ancak çapariye veya rapalaya atlamıyor henüz. Cuma sabahı rapala ile denemelerimden sonuç alamadım. Ancak Karadenize doğru giden arkadaşlar rapala veya kaşıkla çinekop ve lüfer almışlar. Hatta kofana alanlar bile olmuş diye duydum.
İstanbul Boğazı bana yakın olduğu için tercihim genellikle Boğaz kıyıları oluyor. Boğazda istavrit irileşmeye ve bollaşmaya başladı. Dediğim gibi son raporumu öğleden önce sunmaya çalışacağım.

Ahmet TARİH 01-11-2010 10:47

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 95114)
Ahmet kardeşim paylaşım için teşekkürler. Balıklar harika, ama asıl harika olan balıkların yanında ki delikanlılar...

Hasan abi bu delikanlı kayınbiladerin oğlu Yusuf Sıraç. Bugün yayınladığım Boğaz raporundaki benim 2 numara olan Ali Emre. Hepsi ellerinden öperler.
Saygılar selamlar...

pendikli balıkçı 20-10-2011 20:43

Maşallah ya mavi yüzgeçli orkinos.En lezzetlisi bu türüymüş.

Saat 21:48.