|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Balık mevsiminin başlamasına rağmen İstanbul'da karadan beklenen avın gerçekleşmemesi, denizin nerede ise kurumuş dedirtir halleri can sıkmaya devam ederken Göcek limanında kaptanlık yapan kayınbiladerimin haftasonu gönderdiği resimler ile gözüm gönlüm biraz olsun açıldı. Sanki kendim tutmuş gibi sevindim. Balıklar harika gözüküyor. Bu mutluluğu ve resimleri siz dostlarımla paylaşmak istedim. Her ne kadar da kendi emeğim olmasada (affınıza sığınarak) görsel güzellik açısından paylaşmaya değer gördüm. Umarım beğenilir.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Orkinos Avının Böylesi | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 10 | 07-11-2010 22:36 |
Yazılı orkinos palazı avı | Wetblue | Videolar | 2 | 02-10-2009 08:35 |
Yazılı orkinos Palazı sırtısı. | Rauf | Videolar | 13 | 06-11-2007 17:43 |