![]() |
Karadan Balık Avı !!!
Merhaba Ben Bodrumda Oturuyorum.... Turgutreis Ve Gümüşlük Beldelerinde Bölgeyi Bilen Bir Arkadaşım Karada Nereden Avlanabileceğimi Ve Ne Tür Balık Alacagımı Ve Hangi Yem Ve Malzeme Kullanacagımı Anlatabilirse Çok Mutlu Olurum Şimdiden Teşekkürler...
|
aramıza hşgeldiniz imza ayarlarınızı tamamlarsanız size hitapta kusur etmemiş oluruz.
bölgeyi iyi bilen arkadaşlarımız size yardımcı olacaktır.ben o bölgede fazla av yapmasamda verimli bir avı olduğunu biliyorum yengeç ve madyala iyi çupra alınıyor oralardan.rastgelsin... |
Hoşbulduk... :) Ayarlarımı tamamladım. Artık Bu Forumun Bir parçasıyım bende :)
|
Hoş geldin Bilader... Sende Artık Bir balık Sevdalısı olmuşsun.. ;-)))
|
Alıntı:
Keyifli paylaşımlar dilerim... Kıyı avı için yer bilmiyorum ama tekneyle giden arkadaşlar çok güzel avlar yapıyorlar ,tavsiye ederim ...;) |
Uğur aramıza hoş geldin..
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.. |
ugur aramıza hosgeldın keyıflı paylasımlar dılerım
konulaerı zamanla takıp edıp paylasımlar yapıldıkca zaten bu konular hakkında bılgı verılıyo sımdıden bol bereketlı avlar dılerım |
Hoşbulduk Çok Teşekkür Ederim..
|
Alıntı:
Bodrumda ben hiç avlanmadım ama , Bodrumun içinde ikamet eden kankam var,ekmekle kefal (normal mantarlı olta),sardalya ile (sardalyanın üstüne kıbrıs sarıp olduğu gibi atıyormuş ) levrek aldığını söylüyor,kıyıdan. Özellikle taşlık kısımlarda.Avın bol olsun. |
Uğur aramıza hoş geldin,keyifli paylaşımlar dilerim.
|
Saat 01:53. |