|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba Ben Bodrumda Oturuyorum.... Turgutreis Ve Gümüşlük Beldelerinde Bölgeyi Bilen Bir Arkadaşım Karada Nereden Avlanabileceğimi Ve Ne Tür Balık Alacagımı Ve Hangi Yem Ve Malzeme Kullanacagımı Anlatabilirse Çok Mutlu Olurum Şimdiden Teşekkürler...
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() aramıza hşgeldiniz imza ayarlarınızı tamamlarsanız size hitapta kusur etmemiş oluruz.
bölgeyi iyi bilen arkadaşlarımız size yardımcı olacaktır.ben o bölgede fazla av yapmasamda verimli bir avı olduğunu biliyorum yengeç ve madyala iyi çupra alınıyor oralardan.rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Hoşbulduk...
![]() ![]()
Uğur Dinibütün 14.08.1987 Bodrum/Muğla Kimisi üzerine sevdalanır denizin kimisi altına. Kimisi rızkının, kimisi spor yapmanın, kimisi ise zevkinin peşindedir. Deniz Kimseye "git gelme" demez! Güzelliklerini sunar alabildiğine... DENİZİN SEVDASI DA MUHABBETİDE BİTMEZ... ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Hoş geldin Bilader... Sende Artık Bir balık Sevdalısı olmuşsun.. ;-)))
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Keyifli paylaşımlar dilerim... Kıyı avı için yer bilmiyorum ama tekneyle giden arkadaşlar çok güzel avlar yapıyorlar ,tavsiye ederim ... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() Uğur aramıza hoş geldin..
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ugur aramıza hosgeldın keyıflı paylasımlar dılerım
konulaerı zamanla takıp edıp paylasımlar yapıldıkca zaten bu konular hakkında bılgı verılıyo sımdıden bol bereketlı avlar dılerım
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Hoşbulduk Çok Teşekkür Ederim..
Uğur Dinibütün 14.08.1987 Bodrum/Muğla Kimisi üzerine sevdalanır denizin kimisi altına. Kimisi rızkının, kimisi spor yapmanın, kimisi ise zevkinin peşindedir. Deniz Kimseye "git gelme" demez! Güzelliklerini sunar alabildiğine... DENİZİN SEVDASI DA MUHABBETİDE BİTMEZ... ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Bodrumda ben hiç avlanmadım ama , Bodrumun içinde ikamet eden kankam var,ekmekle kefal (normal mantarlı olta),sardalya ile (sardalyanın üstüne kıbrıs sarıp olduğu gibi atıyormuş ) levrek aldığını söylüyor,kıyıdan. Özellikle taşlık kısımlarda.Avın bol olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
VİP ![]()
|
![]() Uğur aramıza hoş geldin,keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Aliağa da karadan balık avlamak | Body | Tanışma | 13 | 26-01-2011 01:12 |
Çeşme Ildırı 10-11 temmuz karadan balık avı raporu | gonencsenkal | DENİZ AVI KARADAN | 21 | 31-08-2010 23:00 |
Karadan Balık Avcılığında Oltanı Dibe Takılması Sorunu | The Lunatic | DENİZ AVI KARADAN | 28 | 02-07-2010 09:59 |
Teneden ve karadan balık avına katılmak istiyorum | sinangil35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 2 | 29-05-2009 08:45 |
Enez'de karadan balık avlayanları buraya toplayalım. | ykmk | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 0 | 18-06-2006 19:36 |