![]() |
Bodrumda balık avı Resimler Eklendi
Merhaba arkadaşlar .
uzun bir süreden beri yazamıyordum. havalar zaten 1 aydır bozuktu bir de rahatsızlandım .ama oltayı o kadar çok özlemişim ki gözümüzü karartıp salı öğleden sonra ben ve 3 arkadaşım yola çıktık rota bodrum.akşam yalıkavaktaydık oturup güzel bir akşam yemeği yedik sabah ta saat 6 da izzet kaptanın teknesinde idik . sabah suyunda bir arkadaşı karaya çıkardık ( deniz tuttu )sabahtan 3 balık aldık bence çok güzel bir av değil. bu arada jigle ilk mercanı aldım .bir dahaki sefere inşallah daha iyi bir yaparız .herkeze rastgele avlanma yeri yalıkavak derinlik 60 m. yem sardalya , çim çim Tuttuğumuz Balıklar; [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Erdal bey bu av maceranızı bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim..
Bir kaç tane foto ile süsleseydiniz dahada hoş olurdu .. Neyse birsonraki sefere umarım güzel bir av yapar bunlardan da bizleri mahrum etmezsiniz.. Emeğinize sağlık teşekkürler.. |
Güzel balıklar olduğuna inanıyorum :)
Necati abininde dediği gibi keşke fotoğraf olsaydı :) Güzel avlarınızın devamını diliyorum. Rastgelsin.. |
Hava muhalafeti olmasaymış çok daha güzel bir gün olabilirmiş yinede uzun zaman sonra av tadını almış olmanız çok sevindirici. Daha iyilerine rastgele...
|
Abi jig denilen büyülü kelimeyiduyunca dayanamıyorum balık gibi atlıyorum:))
Öncelşkle geçmiş olsun umarım saglıgınıza kavuşmuşunuzdur. |
Ooohhh Mahşallah Ergun abi ellerine sağlık çok güzel kırmızılar çekmişsin,afiyet bal şeker olsun...;)
|
Kırmızı lar muhteşem gözüküyor detaylı anlatım ve paylaşım için teşekkürler
|
o ne güzel mercanlar öyle..her avın en az böyle olsun..kurtlar iyice dökülmüştür
herhalde.ayrıca geçmiş olsun :helal::helal: |
Öncelikle geçmiş olsun Ergun abi mercanlar çok güzel sizin için değişiklik olmuş Güzelbahçeden sonra tebrikler.
|
Ergün abi çok güzel kırmızılar allah daha irilerini nasip etsin ayrıca paylaşım için teşekkürler.
|
Saat 00:32. |