|
![]() |
#1 | |||||
Üstad
|
![]() Merhaba arkadaşlar .
uzun bir süreden beri yazamıyordum. havalar zaten 1 aydır bozuktu bir de rahatsızlandım .ama oltayı o kadar çok özlemişim ki gözümüzü karartıp salı öğleden sonra ben ve 3 arkadaşım yola çıktık rota bodrum.akşam yalıkavaktaydık oturup güzel bir akşam yemeği yedik sabah ta saat 6 da izzet kaptanın teknesinde idik . sabah suyunda bir arkadaşı karaya çıkardık ( deniz tuttu )sabahtan 3 balık aldık bence çok güzel bir av değil. bu arada jigle ilk mercanı aldım .bir dahaki sefere inşallah daha iyi bir yaparız .herkeze rastgele avlanma yeri yalıkavak derinlik 60 m. yem sardalya , çim çim Tuttuğumuz Balıklar; [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ERGUN DÜRÜSEL 0532 231 84 38 1958 İZMİR RH+B Bu mesaj en son " 31-12-2010 " tarihinde saat 17:39 itibariyle ibrahimz35 tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Amatör ve sportif avcılığa aykırı av malzemesi kullanıldığı için konu tarafımdan düzenlenmiştir..Bende resimleri ekledim. |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() Erdal bey bu av maceranızı bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim..
Bir kaç tane foto ile süsleseydiniz dahada hoş olurdu .. Neyse birsonraki sefere umarım güzel bir av yapar bunlardan da bizleri mahrum etmezsiniz.. Emeğinize sağlık teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Güzel balıklar olduğuna inanıyorum
![]() Necati abininde dediği gibi keşke fotoğraf olsaydı ![]() Güzel avlarınızın devamını diliyorum. Rastgelsin..
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() Hava muhalafeti olmasaymış çok daha güzel bir gün olabilirmiş yinede uzun zaman sonra av tadını almış olmanız çok sevindirici. Daha iyilerine rastgele...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi jig denilen büyülü kelimeyiduyunca dayanamıyorum balık gibi atlıyorum
![]() Öncelşkle geçmiş olsun umarım saglıgınıza kavuşmuşunuzdur.
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ooohhh Mahşallah Ergun abi ellerine sağlık çok güzel kırmızılar çekmişsin,afiyet bal şeker olsun...
![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Banned
|
![]() Kırmızı lar muhteşem gözüküyor detaylı anlatım ve paylaşım için teşekkürler
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() o ne güzel mercanlar öyle..her avın en az böyle olsun..kurtlar iyice dökülmüştür
herhalde.ayrıca geçmiş olsun ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Öncelikle geçmiş olsun Ergun abi mercanlar çok güzel sizin için değişiklik olmuş Güzelbahçeden sonra tebrikler.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ergün abi çok güzel kırmızılar allah daha irilerini nasip etsin ayrıca paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
bodrumda balık avı | talip | DENİZ AVI KARADAN | 7 | 12-11-2007 13:18 |