![]() |
03.04.2011 av raporu
Sabah hava sert olmasına rağmen dünden aldığım sülünezler telef olmasın diye çıkmaya karar verdim. her ne kadar teknede 1 tabak 2 bardak kırılsada sallana sallana hastane adası (karantina) önüne vardım. burda öğleye kadar avlandım ve birkaç mırmır ve bir iki isparoz aldım. Dönüş yolumdaki Köroğlu merasında bir mercan, bir lidaki ve birkaç isparoz.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
kaptanım teprikler az da olsa tavalıklar çıkmış afiyet şeker olsun. bu arada 2. limana her gelişimde senin tekneye bakıyorum çok güzel birgün beraberde balığa çıkmak nasip olur inşallah.
|
Keyfiniz daim olsun. Rastgele...
|
Oscar kaptan bu kötü havada kanımca iyi sonuç. Hava poyrazdı bugün, karantina adasının önünde bile sallanmışsındır baya. Lidaya bayıldım, mırmırlar da şişko maşşallah, yumurtalı mı onlar? Gerçekten tavalıkları çıkartmışsın. Şimdiden afiyet olsun.
|
Maşallah çok güzel bir av olmuş.
Hava ne kadar kötü olsada yemeklik balığınızı almışsınız. Yalnız mırmırlar, sargoz olmasın? |
Tebrikler afiyet olsun devamını dilerim
|
güzel sargoslar bereketin daim olsun Oscar
|
kaptanım maşallah kötü havaya rağmen güzel av olmuş..
tebrık ederim |
Bu kötü havada denize çıkmak büyük cesaret ve tecrübe ister oskar kaptan tebrik ediyorum güzel bir av çıkarmışsın sargozlar harika görünüyor;)
|
kaptanım güzel balıklar boş dönmekten iyidir, afiyet olsun...
|
Saat 13:44. |