|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Sabah hava sert olmasına rağmen dünden aldığım sülünezler telef olmasın diye çıkmaya karar verdim. her ne kadar teknede 1 tabak 2 bardak kırılsada sallana sallana hastane adası (karantina) önüne vardım. burda öğleye kadar avlandım ve birkaç mırmır ve bir iki isparoz aldım. Dönüş yolumdaki Köroğlu merasında bir mercan, bir lidaki ve birkaç isparoz.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() kaptanım teprikler az da olsa tavalıklar çıkmış afiyet şeker olsun. bu arada 2. limana her gelişimde senin tekneye bakıyorum çok güzel birgün beraberde balığa çıkmak nasip olur inşallah.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Keyfiniz daim olsun. Rastgele...
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Oscar kaptan bu kötü havada kanımca iyi sonuç. Hava poyrazdı bugün, karantina adasının önünde bile sallanmışsındır baya. Lidaya bayıldım, mırmırlar da şişko maşşallah, yumurtalı mı onlar? Gerçekten tavalıkları çıkartmışsın. Şimdiden afiyet olsun.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maşallah çok güzel bir av olmuş.
Hava ne kadar kötü olsada yemeklik balığınızı almışsınız. Yalnız mırmırlar, sargoz olmasın?
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Üstad
|
![]() Tebrikler afiyet olsun devamını dilerim
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() güzel sargoslar bereketin daim olsun Oscar
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() kaptanım maşallah kötü havaya rağmen güzel av olmuş..
tebrık ederim
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu kötü havada denize çıkmak büyük cesaret ve tecrübe ister oskar kaptan tebrik ediyorum güzel bir av çıkarmışsın sargozlar harika görünüyor
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Miço ![]()
|
![]() kaptanım güzel balıklar boş dönmekten iyidir, afiyet olsun...
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
20-03-2011 av raporu | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 15 | 30-03-2019 19:31 |
26-03-2011 av raporu | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 3 | 27-03-2011 22:56 |
05.03.2011 Av Raporu | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 21 | 10-03-2011 09:07 |
19-02-2011 av raporu | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 18 | 23-02-2011 08:01 |
30.01.2011 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 06-02-2011 22:25 |