![]() |
Yaşamımdaki değişiklikler
1- 27 yıl çalıştığım işyerimden,( Petkim ) kendi isteğimle ayrıldım.
2- Emekliliğimi istedim. ( evraklarımı bugün verdim.) 3- Sigarayı bıraktım. ( En önemlisi ) 4- Kızım üniversiteyi bitirdi. Bundan sonraki yaşamım biraz daha farklı olacak. Şu an sadece bol bol uyuyorum.Vardiyalı çalıştığım için uykuyu özlemişim. Tüm arkadaşların bu günleri yaşamasını gönülden diliyorum. |
Abi tebrik ederim, hayallerimiz olan bir şeyi gerçekleştirmişsiniz.
Yanında da amortileri var, sigara ve yiğenimizin okulu bitirmesi. Allah gönlüne göre versin abi kalan hayatında da, sağlıkla kal. |
tebrikler.. abii her insanın hayalını gerçekleşdirmişsinnnn umarım herşey bundan sonrada gönlünce olur.. iyi tatiller....
|
Alıntı:
Alıntı:
|
yenı yasamınızda basarılarr dilerimmm işallah bende busene emeklı oluyorummmm
eeee nediyelimmmm darısı benımm basıma. |
Hayatınızda verdiğiniz çok önemli bir karar olmuş.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Bence böyle güzel bir şehirde yapılacak çok güzellikler var. |
Tebrik ederim Erdoğan abi :)
Hepsinin hayırlı olmasını diliyorum. Görüşmek üzere :) |
paylaşım için teşkkürler abi
senin adına sevindim ALLAH sağlık sıat versin ah ah biz ne zaman emekli olacaz diyesim var ama sizin için en önemlisi herhalde kızınızın ünüversiteyi bitirmesi ALLAH zihnini açık etsin |
Erdoğan kardeşim,öncelikle ikinci baharınızda daha mutlu bir yaşam sürmeniz..Kızımızın ünüversteyi bitirmesi ve sıgarayıda bırakmanız çok güzel iki amorti olmuş.Kızımızada bundan sonraki yaşamında başarılar dilerim.Artık bundan sonra sizden bol bol paylaşımlar bekliyoruz.
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Saat 17:36. |