|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() 1- 27 yıl çalıştığım işyerimden,( Petkim ) kendi isteğimle ayrıldım.
2- Emekliliğimi istedim. ( evraklarımı bugün verdim.) 3- Sigarayı bıraktım. ( En önemlisi ) 4- Kızım üniversiteyi bitirdi. Bundan sonraki yaşamım biraz daha farklı olacak. Şu an sadece bol bol uyuyorum.Vardiyalı çalıştığım için uykuyu özlemişim. Tüm arkadaşların bu günleri yaşamasını gönülden diliyorum.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Abi tebrik ederim, hayallerimiz olan bir şeyi gerçekleştirmişsiniz.
Yanında da amortileri var, sigara ve yiğenimizin okulu bitirmesi. Allah gönlüne göre versin abi kalan hayatında da, sağlıkla kal.
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() tebrikler.. abii her insanın hayalını gerçekleşdirmişsinnnn umarım herşey bundan sonrada gönlünce olur.. iyi tatiller....
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Teşekkürler Murat
![]() |
![]() |
#5 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() yenı yasamınızda basarılarr dilerimmm işallah bende busene emeklı oluyorummmm
eeee nediyelimmmm darısı benımm basıma.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hayatınızda verdiğiniz çok önemli bir karar olmuş.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Bence böyle güzel bir şehirde yapılacak çok güzellikler var. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrik ederim Erdoğan abi
![]() Hepsinin hayırlı olmasını diliyorum. Görüşmek üzere ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Üstad
|
![]() paylaşım için teşkkürler abi
senin adına sevindim ALLAH sağlık sıat versin ah ah biz ne zaman emekli olacaz diyesim var ama sizin için en önemlisi herhalde kızınızın ünüversiteyi bitirmesi ALLAH zihnini açık etsin |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Üstad
|
![]() Erdoğan kardeşim,öncelikle ikinci baharınızda daha mutlu bir yaşam sürmeniz..Kızımızın ünüversteyi bitirmesi ve sıgarayıda bırakmanız çok güzel iki amorti olmuş.Kızımızada bundan sonraki yaşamında başarılar dilerim.Artık bundan sonra sizden bol bol paylaşımlar bekliyoruz.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sıgarayı bırakanların durumlarındaki değişiklikler | MAVİ FENER | SAĞLIK | 2 | 20-07-2009 12:44 |
(25 Mart 2006 tarihinde yürürlüğe giren son değişiklikler | levrek | Dökümanlar ve Makaleler | 0 | 31-03-2006 18:22 |