Konu
:
Rıdvan ve Onur
Yalnız Mesajı Göster
24-02-2011, 23:07
#
26
Hasan BALIKÇI
Kaptan
Alıntı:
Bornovalı
tafarından gönderildi
Değerli arkadaşlar,
hazır konusu açılmışken sizlere anlatmak istediğim bir konu var....
Benim Yunanistanda yaşayan çok sevdiğim bir arkadaşım var ismi Sinan , belki kendisini forumlardan tanıyanlarınız vardır...
kendisi son derece usta bir avcı ve çokta iyi ve kaliteli surf kamışı imalatçısıdır...
Arkadaşım sinan geçtiğimiz yıl yaptıkları bir avı paylaşmıştı,anlatımının sonunda da ''YAKALAN BALIKLARIN TAMAMI KİMSESİZLER YURDUNDA YAŞAYAN ÇOCUKLARA BAĞIŞLANMIŞTIR'' diye bir not vardı....
tabi bu not benim yazdığım gibi koca harflerle değilde normal bir yazı ile yazılmıştı....
geçen yıl bir kampanya başlatmıştım ''aynı etkinliği burda yapmak istedim'' ama malesef ne bağışlayanı bulabildim nede kendim bağışlayacak kadarçok balık tutup bunu yapabildim.
Onur kardeşimle birlikte yaptığımız bu avın öncesinde bunu yapacağımıza dair sözleştik ama herhangibir kurum değil ihtiyaç sahibi ailelere....
Hazır konusu açılmışken sizleride bu mutluluğa davet etmek istiyorum.... İnanın yemesi ziyafeti nekadar hoş ise,yaşattığı mutlulukta en azından okadar oluyor....
Saygı ve sevgilerimle esen kalın gönül dostları...
aslında çok iyi bir konu
bunu iki kişi ile belki gerçekleştirmek mümkün olmayabilir ama sadece bu amaç için güzel bir organizasyon düzenlenebilir
ama kısır bi zamanda deyil tabi balığın en çok olduğu zamanı seçersek hem daha çok katılım hem daha bereketli hemde çok kişiyi sevindirebiliriz.
rıdvan biladerim ben kendi adıma böyle bir etkinliğe seve seve varım