|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() avın ve bereketin daim olsun Rıdvan kardeşim
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Ustacım inan en büyük hayalim budur. işlerin biteceği falan yok baksana, geçen sezondan beridir bir ava gitmek nasip olmadı....ama sağlık olsun gönüller bir olsun önemli olan budur bence... En kısa sürede görüşmek umuduyla ustacım... Saygılarımla...
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sağolasın Hüsnü abicim eksik olma çok teşekkür ederim...
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Çok teşekkürler ustacım aynen sana katılıyorum..bu tür olumsuzluklar maceraya renk katıyor.. Saygılarımla abicim..
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Değerli arkadaşlar,
hazır konusu açılmışken sizlere anlatmak istediğim bir konu var.... Benim Yunanistanda yaşayan çok sevdiğim bir arkadaşım var ismi Sinan , belki kendisini forumlardan tanıyanlarınız vardır... kendisi son derece usta bir avcı ve çokta iyi ve kaliteli surf kamışı imalatçısıdır... Arkadaşım sinan geçtiğimiz yıl yaptıkları bir avı paylaşmıştı,anlatımının sonunda da ''YAKALAN BALIKLARIN TAMAMI KİMSESİZLER YURDUNDA YAŞAYAN ÇOCUKLARA BAĞIŞLANMIŞTIR'' diye bir not vardı.... tabi bu not benim yazdığım gibi koca harflerle değilde normal bir yazı ile yazılmıştı.... geçen yıl bir kampanya başlatmıştım ''aynı etkinliği burda yapmak istedim'' ama malesef ne bağışlayanı bulabildim nede kendim bağışlayacak kadarçok balık tutup bunu yapabildim. Onur kardeşimle birlikte yaptığımız bu avın öncesinde bunu yapacağımıza dair sözleştik ama herhangibir kurum değil ihtiyaç sahibi ailelere.... Hazır konusu açılmışken sizleride bu mutluluğa davet etmek istiyorum.... İnanın yemesi ziyafeti nekadar hoş ise,yaşattığı mutlulukta en azından okadar oluyor.... Saygı ve sevgilerimle esen kalın gönül dostları...
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
aslında çok iyi bir konu ![]() ![]() bunu iki kişi ile belki gerçekleştirmek mümkün olmayabilir ama sadece bu amaç için güzel bir organizasyon düzenlenebilir ![]() ![]() rıdvan biladerim ben kendi adıma böyle bir etkinliğe seve seve varım ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Senin destekliyeceğini adım gibi biliyordum ustacım bunun için teşekkür ederim. Dediğin çok doğru,aslında bu konuyu ele alırken bende organizasyon ile mümkün olacağını düşünmüştüm ve bu şekilde bir duyru yayınlamıştım,ama malesef olmadı olmadı. inşallah senin gibi değerli üstaların varlığı ve önderliği ile bu mutluluğu hep birlikte yaşarız Hasan abicim. saygılarımla...
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Bu arada güzel balıklar almışsınız bu balıksızlıkta gözümüz gönlümüz şenlendi daha irilerinin denk gelmesi dileklerimle..
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Teşekkür ederim Gönenç hocam inşallah daha iyilerini ve irilerini sizlerde yakalarsınız... Ayrıca desteğiniz için çok teşekkür ederim... Organizasyon yapmak güzeldir tabi,hele birde mutluluk verici bir amaç için bir araya gelirsek daha bir güzel olacağı kanısındayım... Umarım bu şekilde bir etkinlik gerçekleştirip örnek oluruz...
Bu mesaj en son " 25-02-2011 " tarihinde saat 16:33 itibariyle Bornovalı tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() kuzenim gibi bende desteğim böyle bir organizasyonda seve seve bulunur vebu mutluluğu yaşarım saygılarımla
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Rıdvan av raporu.. | Bornovalı | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 24-09-2010 10:51 |
Onur ve emreyle zıpkında bir gün | Rauf | Videolar | 6 | 02-01-2008 18:38 |
Onur arkadaşımla zıpkın Avı | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 18 | 25-06-2007 10:24 |