Yalnız Mesajı Göster
Eski 01-04-2011, 21:57   #162
levrek
Kurucu Üye

levrek kullanıcısının avatarı

Alıntı:
tem051 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
slm adım tahir buraya yeni uye oldum ilgi ve alakanıza teşekkür ederim.... 4,90 fiber teknemiz var buna uygun balık bulucu ne önerirsiniz türkçe menü kullanabileceğimiz kaliteli bişey ... ilginize teşekkür ederim şimdiden. Gittiğimiz derinlikler maksimum 100 m sakızağacı-ürkmez-doğanbey seferihisar civarı
Merhaba Tahir Bey,
size Türkçe menülü olarak bütçenize uygun bir Garmin i öneririm. İkinci bir seçenek ise Murat arkadaşımızın da almış olduğu türkçe kullanım klavuzlu cihaz.

Alıntı:
istemurat tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
mrb erol abi ben murat evka 2 den cihazı aldım hummnbird 325 bilgilendirdiğin için teşekkürler.dilediğin zaman balığa gidebiliriz. menü ingilizce ama kullanım kolay 15 dkk her şeyi çözdük. üstelik hummnbird almak isteyenler türkçe kullanım klavuzunu aldıkları yerden isteyince veriyorlar tavsiye ederim çok memnun kaldım..
modeller amaca ve üste dediğim gibi ayırdığınız bütçeye göre değişkenlik gösterecektir. Fiyat - performans olarak yıllarca kullanabileceğiniz Garmin 420 veya 421 S i öneririm, sevgilerimle

Erol ERDOĞAN 1966

Hepimiz birer gölgeyiz aslında…
Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz…
Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır)
levrek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla