Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > Amatör Balık Avı Genel Bilgiler > Meteoroloji,Navigasyon , Harita ve Denizcilik > Balık bulucular- Sonar

Balık bulucular- Sonar Balık bulucu ve sonarlarla ilgili bölüm...

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 01-04-2011, 14:18   #161
tem051
Oltacı

slm adım tahir buraya yeni uye oldum ilgi ve alakanıza teşekkür ederim.... 4,90 fiber teknemiz var buna uygun balık bulucu ne önerirsiniz türkçe menü kullanabileceğimiz kaliteli bişey ... ilginize teşekkür ederim şimdiden. Gittiğimiz derinlikler maksimum 100 m sakızağacı-ürkmez-doğanbey seferihisar civarı
tem051 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 01-04-2011, 21:57   #162
levrek
Kurucu Üye

levrek kullanıcısının avatarı

Alıntı:
tem051 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
slm adım tahir buraya yeni uye oldum ilgi ve alakanıza teşekkür ederim.... 4,90 fiber teknemiz var buna uygun balık bulucu ne önerirsiniz türkçe menü kullanabileceğimiz kaliteli bişey ... ilginize teşekkür ederim şimdiden. Gittiğimiz derinlikler maksimum 100 m sakızağacı-ürkmez-doğanbey seferihisar civarı
Merhaba Tahir Bey,
size Türkçe menülü olarak bütçenize uygun bir Garmin i öneririm. İkinci bir seçenek ise Murat arkadaşımızın da almış olduğu türkçe kullanım klavuzlu cihaz.

Alıntı:
istemurat tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
mrb erol abi ben murat evka 2 den cihazı aldım hummnbird 325 bilgilendirdiğin için teşekkürler.dilediğin zaman balığa gidebiliriz. menü ingilizce ama kullanım kolay 15 dkk her şeyi çözdük. üstelik hummnbird almak isteyenler türkçe kullanım klavuzunu aldıkları yerden isteyince veriyorlar tavsiye ederim çok memnun kaldım..
modeller amaca ve üste dediğim gibi ayırdığınız bütçeye göre değişkenlik gösterecektir. Fiyat - performans olarak yıllarca kullanabileceğiniz Garmin 420 veya 421 S i öneririm, sevgilerimle

Erol ERDOĞAN 1966

Hepimiz birer gölgeyiz aslında…
Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz…
Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır)
levrek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-04-2011, 12:33   #163
ümit albayrak
Çımacı

ümit albayrak kullanıcısının avatarı

Herkese selamlar,nette bu konuyu araştırıyordum,tevafuk diye buna denir sanırım.Acaba bu sonarlar şişme botlarda kullanılabiliyomu?Eğer kullanılabilirse ne tür bir cihaz önerirsiniz,verimli olabilecek bir sonar ne kadardır.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..........

DOĞRUCU DAVUT
ümit albayrak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-04-2011, 18:35   #164
levrek
Kurucu Üye

Alıntı:
ümit albayrak tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Herkese selamlar,nette bu konuyu araştırıyordum,tevafuk diye buna denir sanırım.Acaba bu sonarlar şişme botlarda kullanılabiliyomu?Eğer kullanılabilirse ne tür bir cihaz önerirsiniz,verimli olabilecek bir sonar ne kadardır.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..........
Merhaba Ümit,
Elbette şişme botlarda kullanabilirsin, cihaz seçimini ise mevcut av şekline ve bütçene göre değişkenlik gösterecektir, sevgilerimle

Erol ERDOĞAN 1966

Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz…
Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır)
Eski 05-04-2011, 19:13   #165
tem051
Oltacı

Varsayılan teşekkürler

ilginize çok teşekkür ederim sağolun
Eski 18-04-2011, 16:11   #166
tem051
Oltacı

Varsayılan tekne

Tekne ile birlikte humminbird 737 balık bulucu geldi fakat türkçe menü ve kullanma kılavuzu yok yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...
Eski 22-04-2011, 15:41   #167
ozangur
Oltacı

ozangur kullanıcısının avatarı

Varsayılan karşılaştırma

Merhaba,

Ben de uzun zamandır balık bulucu almayı düşünüyor ve bu konuda araştırma yapıyorum. Araştırmalarım neticesinde aşağıda linklerini verdiğim, Humminbird 570, Garmin Echo 500c ve Furuno ls4100 arasından birine karar vereceğim. Sizlerin görüşlerini almak isterim. Şimdiden teşekkürler.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Ozan Gür/1976

Risk almayan rısk alamaz
ozangur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-04-2011, 08:51   #168
levrek
Kurucu Üye

Alıntı:
ozangur tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Merhaba,

Ben de uzun zamandır balık bulucu almayı düşünüyor ve bu konuda araştırma yapıyorum. Araştırmalarım neticesinde aşağıda linklerini verdiğim, Humminbird 570, Garmin Echo 500c ve Furuno ls4100 arasından birine karar vereceğim. Sizlerin görüşlerini almak isterim. Şimdiden teşekkürler.

Ozan Gür/1976
Merhaba Ozan,
cihazların hepsi güzel, karar verme aşamasında ne tip av-avlarda, seyir hızında, derinlik limitleri ve buna benzer faktörlerde kullanacağın önemli. Bu tip detayları yazabilirsen görüşlerimizi yansıtmamız daha kolay olacaktır.

Erol ERDOĞAN 1966

Eski 24-04-2011, 22:20   #169
tem051
Oltacı

Erol abi humminbird 737 hakkında bilgin varmı veya türke kullanma kulavuzınu nasıl bulabilirim şimdiden teşekkür ederim. BİDE GPS HARİTA KARTI VARMIŞ BUNLARIN NASIL BULUNABİLİR EGE DENİZİ SD KART GİRİŞİ VAR

Bu mesaj en son " 24-04-2011 " tarihinde saat 22:23 itibariyle tem051 tarafından düzenlenmiştir....
Eski 25-04-2011, 07:33   #170
ozangur
Oltacı

ozangur kullanıcısının avatarı

Alıntı:
levrek tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Merhaba Ozan,
cihazların hepsi güzel, karar verme aşamasında ne tip av-avlarda, seyir hızında, derinlik limitleri ve buna benzer faktörlerde kullanacağın önemli. Bu tip detayları yazabilirsen görüşlerimizi yansıtmamız daha kolay olacaktır.
Erol abi, balık bulucuyu Gökçeada ve Kuşadasında kullanacağım. 4.30 Quicksilver botuma monte edeceğim. Seyir hızım konusunda açıkçası azami ne kadar hızla seyretmem gerekir bilemediğim için birşey söylemek istemiyorum. Botla 25 knot hıza kadar çıkabiliyorum. Genel kullanım amacım jig, sırtı ve dip oltası ile mercan, çipura avı. Derinlikler maksimum 150 metre civarı. Çok teşekkürler. Saygılarımla.

Risk almayan rısk alamaz
ozangur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları