04-04-2011, 16:36
|
|
Kaptan
|
|
|
SEVGİLİ MANİSA LI DOSTLARIM.
irfan abi ,osman abi ,hasan abi,halil abi ,halit abi ,tertibim erdoğan, kamil biladerim,öner kardeşim ,mehmet kardeşim,yenal kardeşim daha birçok dostuma burdan şöyle demek istiyorum ne çıkarınız ne menfatiniz nede bir beklentiniz olmadan, aniden orhan biladerimle kimsenin haberi olmadan gelişimizde bizlere göstermiş oldunuz ilgi alaka misafirperverliğiniz için sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
hepiniz ayrı güzelikte olan cana yakın dost canlısı olan dostlarımızsınız sizleri tanımaktan dolayı çok mutluyum.
henüz üç hafta önce orada olmama rağmen bu defada orhan biladerim cansıkıntısı çekmesinden beni arayıp manisay a gidelimmi demesinden sonra tekrar az bir zaman sonra gitmekten azda olsa rahatsızlık duyar gibi olmuştum ama sonuçta benden orhan biladerim birşey isteyip yanımda arkadaş ol demesini kıramazdım . zaten manisa ya gitmek orada olmak benim için çok büyük bir keyif ve mutluluktur. ama ben yinede bu kadar sık gitmek istemiyorum . devrim dönüyor ve mahçup oluyorum sebebide manisa lı dostlarımı burada gönlümce ağırlayamamaktan ancak balığa gidersek beraber orada birşeyler yapmaya çalışıyorum. ne varki onların bizlere yaptığının onda birini bile yapamıyorum.
ama birdahaki sefere sizler havanın bozuk olduğunda canınız sıkılırsa başımın üzerinde yeriniz vardır.
öner kardeşim bu güzel günü tüm dostlarımızla paylaşman dostluğa verdiğiniz önemi fazlasıyla göstermektedir paylaşımın için çok teşekkür ederim.
HEPİNİZİN YÜREĞİNE SAĞLIK
SONSUZ TEŞEKKÜRLER
Bu mesaj en son " 04-04-2011 " tarihinde saat 16:39 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir....
|
|
|