|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan
|
![]() SEVGİLİ MANİSA LI DOSTLARIM.
![]() irfan abi ,osman abi ,hasan abi,halil abi ,halit abi ,tertibim erdoğan, kamil biladerim,öner kardeşim ,mehmet kardeşim,yenal kardeşim daha birçok dostuma burdan şöyle demek istiyorum ne çıkarınız ne menfatiniz nede bir beklentiniz olmadan, aniden orhan biladerimle kimsenin haberi olmadan gelişimizde bizlere göstermiş oldunuz ilgi alaka misafirperverliğiniz için sonsuz teşekkürlerimi sunarım. ![]() hepiniz ayrı güzelikte olan cana yakın dost canlısı olan dostlarımızsınız sizleri tanımaktan dolayı çok mutluyum. ![]() henüz üç hafta önce orada olmama rağmen bu defada orhan biladerim cansıkıntısı çekmesinden beni arayıp manisay a gidelimmi demesinden sonra tekrar az bir zaman sonra gitmekten azda olsa rahatsızlık duyar gibi olmuştum ama sonuçta benden orhan biladerim birşey isteyip yanımda arkadaş ol demesini kıramazdım . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama birdahaki sefere sizler havanın bozuk olduğunda canınız sıkılırsa başımın üzerinde yeriniz vardır. ![]() öner kardeşim bu güzel günü tüm dostlarımızla paylaşman dostluğa verdiğiniz önemi fazlasıyla göstermektedir ![]() ![]() HEPİNİZİN YÜREĞİNE SAĞLIK SONSUZ TEŞEKKÜRLER Bu mesaj en son " 04-04-2011 " tarihinde saat 16:39 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Hasan abi inanki buraya gelen dostlarımız akşam oluyor,gün kararıyor,gitme vakti yaklaşıyor ne çobuk geçti saat diye dert yanıyorsa bu onların çok iyi vakit geçirdiklerinin bir göstergesi olarak beni dahada mutlu ediyor,bizler elimizden gelen en güzel şekilde ağırlamaya çalışıyoruz dostlarımızı egerki onlar mutlu oluyorlarsa inanki bizler dahada mutlu oluyoruz. Tüm dostlarımıza kapımız sonuna kadar açık.. ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bir ara Hasan abi ortalıktan kayboldu.Ama benden kaçmaaaazz.Bir baktım bekar kızların bez bağladığı ağaçları bulmuş,dilek tutuyor.Usulca sokuldum dinledim.Ama bu bende kalacak.
![]() ![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Manisa Ekibi Çandarlı avı | Kamil ESEN | DENİZ AVI KARADAN | 22 | 04-01-2011 11:34 |
Manisa TEAM Foçadaydı... | adolomorola | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 42 | 21-12-2010 13:26 |
Manisa | orhan yıldız | TATLI SU AVI | 6 | 29-08-2010 12:39 |
Manisa | orhan yıldız | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 12 | 20-07-2010 21:16 |