Alıntı:
levrek tafarından gönderildi
Merhaba Ozan,
benim tercihim Garmin Echo 500c den yana. Çıkış gücü düşük cihazlar, Hızlı seyir sırasında geç veri tazeleme süreçleri veya görüntü kayıplarına neden olur. Ancak faydası olur diye söylemek istiyorum, şayet bütçeni biraz daha zorlama şansın varsa haritalı modelleri de bir incele derim. Çünkü bu tarz cihazları zırt pırt değiştiremediğimizden ve her zaman ihtiyaç olarak karşımıza çıkan seyir haritaların faydası büyük, sevgilerimle
|
Aslında haklısınız ama GPS'li model aldığımızda da harita için ilave masraf yapmak gerekiyor. Yaklaşık 300 USD civarında bildiğim kadarıyla haritalar. O yüzden vazgeçmiştim. Aslında en baştan beri combo model olan Humminbird 581i almayı planlıyordum ama GPS ve harita işini iphone'a yüklediğim Navionics haritalarıyla çözmeye karar verdim. Bilmiyorum sizin inceleme fırsatının oldu mu mobil uygulamaları ama sanırım benim işimi görür

Bu yüzden sadece balık bulucu alayım işimi görsün diye düşünüyorum. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. Yoksa 581i combo mu alsam çok kafam karıştı