|
Balık bulucular- Sonar Balık bulucu ve sonarlarla ilgili bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#171 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Merhaba Ozan,
benim tercihim Garmin Echo 500c den yana. Çıkış gücü düşük cihazlar, Hızlı seyir sırasında geç veri tazeleme süreçleri veya görüntü kayıplarına neden olur. Ancak faydası olur diye söylemek istiyorum, şayet bütçeni biraz daha zorlama şansın varsa haritalı modelleri de bir incele derim. Çünkü bu tarz cihazları zırt pırt değiştiremediğimizden ve her zaman ihtiyaç olarak karşımıza çıkan seyir haritaların faydası büyük, sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#172 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#173 | |||||
|
![]() Merhaba Ozan,
mobil haritaları mevcut web de dolaşanlar, tarih bakımdan pek güncel değil, ama iş görmez mi görür elbette. Gerek el GPS i veya mobil ile sonar kullanan pek çok arkadaşım kullanım kolaylığı ve rahatlığı bakımından combo cihazlara geçmiş durumda.
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#175 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() gecen gunlerde bahsetmistim erol abi humminbird 570 modelini almistim gecen hafta sonu baliga ciktik cihaz super cok hosuma gitti transduceri iyi sabitleyememe ragmen (portatif oldugu icin) biraz zorluk cektim ama ona ragmen superdi yanliz benim sorum zeminin yapisi nasil cozecegim kayalikmi,camurmu yoksa otmu oldugunu nasil anliyacagim???eyer resimli anlatabilme sansiniz varsa cok iyi ve kalici olur saygilar...
![]() |
![]() |
#176 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Herkese iyi forumlar.
Sitenize yeni üye oldum, 6 metrelik teknem var Edremit Körfezinde avlanıyorum. Teknemi de alalı 1 ay anca oldu ![]() Aşağıdaki linkte olan cihazı daha önce kullanan oldu mu? Verim alabilir miyiz? Fiyatı uygun olduğu için meraklanıp alayım dedim, almadan da danışayım dedim.. cihaz : [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] NOT : AVLANACAĞIM YERLERİN DERİNLİĞİ 30-50 METRE ARASIDIR. BU YÜZDEN CAZİP FİYATLI CİHAZ DÜŞÜNÜYORUM. AYRICA BANA KAYALIKLARI GÖSTERMESİ YETERLİ.YANİ HER SEFERİNDE AYNI NOKTAYA ULAŞABİLEYİM BENİM YETER.. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#177 | ||||||
|
![]() Alıntı:
benim fikrime göre pek verimli bir cihaz olmayacaktır, bunun yerine belli markaların en alt modellerine göz atarsanız kullanabileceğiniz bir cihazınız olur, sevgilerimle
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#178 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Lowrance HDS5 balık bulucum var.Türkçe menüsü olmasına rağmen mercanları göremedim.Dip yapısını ve balık sürülerini görüyorum.Bazen sürü geçerken sürünün derinliğine oltayı çekerek uskumru,istavrit aldım.Ama bazı sürülerden hiçbirşey alamıyorum.
Cihaz 50 ve 200 frekans ile çalışıyor.Öncelikli frekansını 50 yaptım.Dip çizgisi gösterme,balık sembolü ve alarmı,otomatik hassasiyet,100 m derinlik,derin su ayarında.Mercanları görebilmem için ne yapmam gerekiyor,bilgi verebilirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |||||
|
![]() Merhaba eczmete,
menü kısmında Balık Avlama Modunun Seçilmesi bölümünde ( 1. MENU tuşuna iki kez basın. 2. Sonar opsiyonunu seçin ve ENTER tuşuna basın. 3. Balık Avlama Modu opsiyonunu seçin ve ENTER tuşuna basın. 4. istediğiniz balık avlama modunu seçin ve ENTER tuşuna basın.) Derin su sekmesini işaretleyin.
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#180 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Erol bey onları yaptım.Sadece dip yapısına bakarak mercanları bulabiliyorum ama göremiyorum.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
aynalı sazan için acil yardım lütfen | GreenRoaD | Tatlı Su Balıkları | 4 | 26-08-2009 17:39 |
pita derinlik haritası için yardım lütfen | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 3 | 12-07-2009 10:24 |
Balık avı ile ilgili tüm linkler | levrek | Balik Avı İle İlgili Tüm Linkler | 30 | 16-06-2009 20:22 |
balık ile ilgili bulmaca anahtarı | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 18-09-2007 21:48 |
Enez'de karadan balık avlayanları buraya toplayalım. | ykmk | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 0 | 18-06-2006 19:36 |