Yalnız Mesajı Göster
Eski 14-06-2011, 07:16   #6
ishak BALLICA
Kaptan

ishak BALLICA kullanıcısının avatarı

Alıntı:
Mehmet BODUROĞLU tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Abi güzel geçirilmiş vakit.
Tavalıklarda şenlendirmiş ve yorgunluğunuzu atmanıza vesile olmuştur.
Çok daha iyilerinin oltanızda olması dileklerimle.
Rastgelsin ...

Sevgili Mehmet kardeşim, yorumun için teşekkürler..Çok daha bereketlisinin sağlık ve sıhhat içinde sizlere denk gelmesi dileği ile rastgele..
Alıntı:
Raif Yelkenci tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
İshak abi tavalık balığınızı almışsınız yok zamanda oyalanmışsınız tebrikler afiyet olsun.

Sevgili Raif kardeşim, tavalıkların çıktığı orta şeker bir av oldu...Ne ilginçtir ki, havanın tam olarak ışıması ile birlikte balık adeta bıçak gibi kesiyor...Ha, beklense tabiki ara ara tekrar balık vuruşu olur kanaatinteyim..Ama bizler sıcağa kalmadan geri dönüyoruz..
Alıntı:
Alp Limoncuoglu tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
İshak abi keyifle izledim. Çok güzel bir çekim olmuş, öncelikle bundan ötürü emeğine sağlık. Ayrıca o güzel havada hareketli ve keyifli bir av olmuş, sizleri tebrik ederim. Nicelerine...

Sevgili Alp kardeşim, inşallah Çeşmealtında sizin meslektaşın olan Sevgili Çağatay kardeşimin teknesi ile birlikte sonbahara doğru yan yana olta atmak nasip olur..

Çekim işi bu defa azıcık ikinci planda kaldı...Zira bizim ekipten Sevgili can dostum Mehmet bey yoktu...Ayrıca, Sevgili can dostum Erdal Bey i bahçe işi bayağı yorduğu için o da belindeki şikayetten dolayı geceyi uyuyarak geçirdi...Yani çekim işi bu defa arzu ettiğim formatta olmadı...

İnşallah ilerideki avlarda hepimize gönlümüze göre avların denk gelmesi dileği ile rastgele...

Alıntı:
pendikli balıkçı tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Gerçekten tavalıklar çıkmış.Çanakkale'de de artık karagöz, sargoz, kupa, çipura ve kefal avlarına başladık.Balıklarımız iyi boyutlarda avı koyamadım ama sizin avlarınız yerimizi dolduruyor.Tekrar tebrik ederim.

Sevgili Evren, dostların ile birlikte gönlündeki avları yapman dileği ile rastgele kardeşim...

1963-izmir

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

ishak BALLICA Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla