|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Gerçekten tavalıklar çıkmış.Çanakkale'de de artık karagöz, sargoz, kupa, çipura ve kefal avlarına başladık.Balıklarımız iyi boyutlarda avı koyamadım ama sizin avlarınız yerimizi dolduruyor.Tekrar tebrik ederim.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Sevgili Mehmet kardeşim, yorumun için teşekkürler..Çok daha bereketlisinin sağlık ve sıhhat içinde sizlere denk gelmesi dileği ile rastgele.. Alıntı:
Sevgili Raif kardeşim, tavalıkların çıktığı orta şeker bir av oldu...Ne ilginçtir ki, havanın tam olarak ışıması ile birlikte balık adeta bıçak gibi kesiyor... ![]() ![]() Alıntı:
Sevgili Alp kardeşim, inşallah Çeşmealtında sizin meslektaşın olan Sevgili Çağatay kardeşimin teknesi ile birlikte sonbahara doğru yan yana olta atmak nasip olur.. Çekim işi bu defa azıcık ikinci planda kaldı...Zira bizim ekipten Sevgili can dostum Mehmet bey yoktu...Ayrıca, Sevgili can dostum Erdal Bey i bahçe işi bayağı yorduğu için o da belindeki şikayetten dolayı geceyi uyuyarak geçirdi...Yani çekim işi bu defa arzu ettiğim formatta olmadı... İnşallah ilerideki avlarda hepimize gönlümüze göre avların denk gelmesi dileği ile rastgele... Alıntı:
Sevgili Evren, dostların ile birlikte gönlündeki avları yapman dileği ile rastgele kardeşim...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
36 saatlik deniz serüvenim. | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 30 | 22-04-2010 19:13 |
kocabalıktan 1 saatlik süper hasılat:) | kocabalık | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 06-11-2008 19:47 |
kocabalıktan 1 saatlik süper hasılat:) | kocabalık | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 05-11-2008 20:20 |
kocabalıktan 1 saatlik süper hasılat:) | kocabalık | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 05-11-2008 20:19 |
kocabalıktan 1 saatlik süper hasılat:) | kocabalık | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 05-11-2008 20:04 |