Yalnız Mesajı Göster
Eski 06-07-2011, 18:25   #17
sazancı
Miço

sazancı kullanıcısının avatarı

Alıntı:
MEHTERAN tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Bende diyorum kim bu sazancı. Paylaşım için teşekkürler.
Alıntı:
Necati ARAT tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle

Gürkan abi özletme kendini ..
Arada bir göster güzel yüzünü şöyle..
Paylaşımlanını bekliyorum..
Alıntı:
delvel tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
mustafa abi cok güzel bir paylaşım olmuş..
inşallah aradığınız sazana en kısa zamanda kavuşursunuz
Alıntı:
cengaverdurmus tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Çok güzel paylaşım olmuş emin olun bizim yaşadıklarımızı da bire bir ve çok güzel bir şekilde anlatmışsınız.

Benim 80 yaşlarında bir amcam var. O sırtındaki güneş lekeleri için, "Bunlar bana Porsuk'tan yadigardır." der.

Aynı lekelerden Porsuk'ta bende de oldu...ben de aynı şeyi söylüyorum....
Alıntı:
rkacar tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Mustafa abi Babanıza Allah tan Rahmet dilerim... Güzel bir anlatım olmus... O günleri Özlemle andıgınız belli...
Alıntı:
antikacı54 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Sevgili Mustafa agam valla fotoları zevkle seyrediyor raporlarını kelime kelime okuyorum bu anlatıma ne denir çok iyi biliyorum,babaya Allahtan rahmet sana ve sevdiklerine uzun ömürler versin mevlam,bende sazan denince kanım kaynar zaman durur bende çatörende ,porsukta avlandım porsuktan bişey alamadım ama çatörenden aldık kütahya ya çok gittim 12sene ablam ordaydı 24senede cami çinisi aldım kıyıda balık satanlarda çok iri sazanlar gördüm mevlam inşallah büyük trofeler nasip ederde bizlerde karelerle senin tatlı ve güzel uslubunla siz dostlarla paylaşırız,nasibiniz açık olsun.RASTGELSİN.
Dostlar beğendiğiniz için çok sevindim sizlerin bu güzel yorumlarınız olmasa yazmak ne işe yarar sağolun varolun.
sazancı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla