|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bende diyorum kim bu sazancı.
![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() mustafa abi cok güzel bir paylaşım olmuş..
inşallah aradığınız sazana en kısa zamanda kavuşursunuz ![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Çok güzel paylaşım olmuş emin olun bizim yaşadıklarımızı da bire bir ve çok güzel bir şekilde anlatmışsınız.
Benim 80 yaşlarında bir amcam var. O sırtındaki güneş lekeleri için, "Bunlar bana Porsuk'tan yadigardır." der. Aynı lekelerden Porsuk'ta bende de oldu...ben de aynı şeyi söylüyorum....
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Mustafa abi Babanıza Allah tan Rahmet dilerim... Güzel bir anlatım olmus... O günleri Özlemle andıgınız belli...
![]() |
![]() |
#16 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Sevgili Mustafa agam valla fotoları zevkle seyrediyor raporlarını kelime kelime okuyorum bu anlatıma ne denir çok iyi biliyorum,babaya Allahtan rahmet sana ve sevdiklerine uzun ömürler versin mevlam,bende sazan denince kanım kaynar zaman durur bende çatörende ,porsukta avlandım porsuktan bişey alamadım ama çatörenden aldık kütahya ya çok gittim 12sene ablam ordaydı 24senede cami çinisi aldım kıyıda balık satanlarda çok iri sazanlar gördüm mevlam inşallah büyük trofeler nasip ederde bizlerde karelerle senin tatlı ve güzel uslubunla siz dostlarla paylaşırız,nasibiniz açık olsun.RASTGELSİN.
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |||||||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Demirköprü Barajı (7) | adolomorola | TATLI SU AVI | 29 | 02-02-2011 16:52 |
Demirköprü Barajı (5) | adolomorola | TATLI SU AVI | 46 | 16-08-2010 21:17 |
Madran barajı | orhan yıldız | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 20 | 04-08-2010 19:42 |
Demirköprü Barajı (2) | adolomorola | TATLI SU AVI | 27 | 08-07-2010 18:48 |
Kırklarelli barajı... | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 16 | 23-07-2007 22:39 |