Yalnız Mesajı Göster
Eski 12-12-2011, 20:48   #13
avlar
Kaptan

avlar kullanıcısının avatarı

Alıntı:
cngerol tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Abi 2 haftadır süper avlara imza atıyorsunuz. imrenmemek elde değil.

tebrikler afiyet olsun
Alıntı:
Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Tamer abi lidaki avının güzelliğini mi takdir edeyim, mercan avının mükemmeliğini mi bilemedim
Gerçekten çok güzel 2 gün geçirmişsin daha güzellerinin yine seninle olmasını diliyorum.
İğnen her daim keskin olsun
Alıntı:
Ahmet TARİH tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Cumanın gelişi Perşembeden belli olmuş zaten. Martılar suyun üzerinde aşağısı balık kaynıyor tiyosunu verir gibiler. Ağ dubası gibi çevirmişler etrafı.
Kırmızı -Beyaz yine şampiyon olmuş. Tebrik eder, bereketli avlarınızın devamını dilerim.
Ellerinize sağlık.
Alıntı:
deniz25 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Maşallah barekallah usta işi böyle olsa gerek...
Alıntı:
ishak BALLICA tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Sevgili Tamer bey, anılarda her daim aynı tatda kalacak kalitede harika 2 av güncesi geçirmişsiniz...

Devamı gelmesi dileği ile rastgele...
Alıntı:
ustam18 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Tebrikler Tamer Kardeş.Perşembe ve cuma avlarınız maşallah iyi bereketli geçmiş.bu rapor ve resimleri bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.Avlarınız bereketli yedikleriniz afiyet olsun.Rastgele.
Alıntı:
TUĞYAN tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Tamer abi bende bu mercanlak lidakiler nedere diye kendi kendime soruyordum demek hepsi sana gelmişler misafirliği afiyet olsun gözüm gönlüm açıldı paylaşım süper
Alıntı:
Raif Yelkenci tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Harika bir iki gün olmuş başarılı geçmiş tebrikler.
Alıntı:
Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
oyyyy oyyyyyy oyyyyy bakarken şaşı oldum vallla mercanlara mı baksam yoksa lidakilere mi baksam şaşırdım kaldım iki avda birbirinden güzel birbirinden bereketli maşallah afiyet şeker olsun. bu kadar balık çok biz hepsini yiyemeyiz derseniz adresimi vereyim size DOSTLUK ÖLDÜ MÜ YANİ ))
Alıntı:
Murat ÇAKMAKÇI tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ellerinize sağlık afiyet olsun
Alıntı:
muratbaykent tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Maaşallah diyelim nazar deymesin Tamer bey.Denizde balık kalmamış yahu.Tebrik ederim.Afiyet olsun.
Hepinize güzel görüşlerinizden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum,hepimize daha iyileri rastgelsin.
avlar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla