Alıntı:
cngerol tafarından gönderildi
Abi 2 haftadır süper avlara imza atıyorsunuz. imrenmemek elde değil.
tebrikler afiyet olsun
|
Alıntı:
Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi
Tamer abi lidaki avının güzelliğini mi takdir edeyim, mercan avının mükemmeliğini mi bilemedim 
Gerçekten çok güzel 2 gün geçirmişsin daha güzellerinin yine seninle olmasını diliyorum.
İğnen her daim keskin olsun 
|
Alıntı:
Ahmet TARİH tafarından gönderildi
Cumanın gelişi Perşembeden belli olmuş zaten. Martılar suyun üzerinde aşağısı balık kaynıyor tiyosunu verir gibiler. Ağ dubası gibi çevirmişler etrafı.
Kırmızı -Beyaz yine şampiyon olmuş. Tebrik eder, bereketli avlarınızın devamını dilerim.
Ellerinize sağlık.
|
Alıntı:
deniz25 tafarından gönderildi
Maşallah barekallah usta işi böyle olsa gerek...
|
Alıntı:
ishak BALLICA tafarından gönderildi
Sevgili Tamer bey, anılarda her daim aynı tatda kalacak kalitede harika 2 av güncesi geçirmişsiniz...
Devamı gelmesi dileği ile rastgele... 
|
Alıntı:
ustam18 tafarından gönderildi
Tebrikler Tamer Kardeş.Perşembe ve cuma avlarınız maşallah iyi bereketli geçmiş.bu rapor ve resimleri bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.Avlarınız bereketli yedikleriniz afiyet olsun.Rastgele.
|
Alıntı:
TUĞYAN tafarından gönderildi
Tamer abi bende bu mercanlak lidakiler nedere diye kendi kendime soruyordum demek hepsi sana gelmişler misafirliği afiyet olsun gözüm gönlüm açıldı paylaşım süper
|
Alıntı:
Raif Yelkenci tafarından gönderildi
Harika bir iki gün olmuş başarılı geçmiş tebrikler.
|
Alıntı:
Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi
oyyyy oyyyyyy oyyyyy bakarken şaşı oldum vallla mercanlara mı baksam yoksa lidakilere mi baksam şaşırdım kaldım iki avda birbirinden güzel birbirinden bereketli maşallah afiyet şeker olsun.  bu kadar balık çok biz hepsini yiyemeyiz derseniz adresimi vereyim size  DOSTLUK ÖLDÜ MÜ YANİ  ))
|
Alıntı:
muratbaykent tafarından gönderildi
Maaşallah diyelim nazar deymesin Tamer bey.Denizde balık kalmamış yahu.Tebrik ederim.Afiyet olsun.
|
Hepinize güzel görüşlerinizden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum,hepimize daha iyileri rastgelsin.