Yine de boş dönülmediği için sizi kutlarım. Depremlerin fazlalaşmasından dolayı sanırım bazen hiç vuruş alamadan geriye dönebiliyoruz.
Adabeyi hakkındaki görüşlerim benimde iyidir Orhan abiye katılıyorum, dikenler kesilip derisi soyularak içerisinden çıkan beyaz et ortadan bir daha fileto yapılıp mısır unuyla yağda kızartılırsa lezzeti çok güzel oluyor

balıkçılar arasında biz sık sık yaparız ve iskorpit denk gelse de yesek dediğimizde çok fazla olmuştur
Alıntı:
orhan69 tafarından gönderildi
tamer abi kusura bakma ama sizin oralarda iskorpitten pek anlamıyorlar herhalde kılıç balığından bile lezetlidir özellikle karadenizin soguk sularında yağlanıp büyüyenleri derisini yüzüp filato cıkartıp parmak kalınlığında kesip tuzlayıp unla kızgın tavada pişir mercanı çuprayı 2 . pilana atarsın derim egenin sıcak sularında yetişenleri okadar lezzetlimidir bilemiyorum yeni yılda cok daha güzel avlar dilerim
|
Orhan abi bence bir gün balık yemekleri olarak anlatımını yapmalıyız sanırım sen daha tecrübelisin bu konuda senden bu anlatımı resimli olarak bekliyorum abi

Çok lezzetli olan iskorpit'in pişirilmesi tamamen değeridir diye düşünüyorum