|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() tamer abi kusura bakma ama sizin oralarda iskorpitten pek anlamıyorlar herhalde kılıç balığından bile lezetlidir özellikle karadenizin soguk sularında yağlanıp büyüyenleri derisini yüzüp filato cıkartıp parmak kalınlığında kesip tuzlayıp unla kızgın tavada pişir mercanı çuprayı 2 . pilana atarsın derim egenin sıcak sularında yetişenleri okadar lezzetlimidir bilemiyorum yeni yılda cok daha güzel avlar dilerim
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yine de boş dönülmediği için sizi kutlarım. Depremlerin fazlalaşmasından dolayı sanırım bazen hiç vuruş alamadan geriye dönebiliyoruz.
Adabeyi hakkındaki görüşlerim benimde iyidir Orhan abiye katılıyorum, dikenler kesilip derisi soyularak içerisinden çıkan beyaz et ortadan bir daha fileto yapılıp mısır unuyla yağda kızartılırsa lezzeti çok güzel oluyor ![]() ![]() Alıntı:
![]() Çok lezzetli olan iskorpit'in pişirilmesi tamamen değeridir diye düşünüyorum ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sığacık trança avı | ladin99 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 27-10-2011 14:38 |
30 Haziran 2011 Sığacık... | Balikci Alp | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 36 | 07-07-2011 21:20 |
14.06.2011 Sığacık mercan keyfi | Balikci Alp | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 17-06-2011 08:09 |
Sığacık, Deprem Raporu 06.02.2011 | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 14-02-2011 10:02 |
sığacık kopes avı | ahmetkaptan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 07-02-2010 17:39 |