Yalnız Mesajı Göster
Eski 17-01-2012, 07:38   #10
Ahmet TARİH
Moderator

Ahmet TARİH kullanıcısının avatarı

Alıntı:
bytt tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Tebrikler güzel bir av geçmiş. Tabiki ava tam olarak hazır gitmek çok önemli. Ben de tatlısu avından sıkıldım artık. Denizle biran önce buluşmak istiyorum. Mersin-Silifke civarında avlak yerleri hakkında bilginiz varsa paylaşabilir misiniz? Ayrıca o bölgede kullanabileceğim takımlar hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim. RASTGELE.....
Teşekkür ederim Taner kardeşim. İnşallah Denizde gönlüne göre avlar gerçekleştirirsin.

Alıntı:
TUĞYAN tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ahmet kardeşim eline sağlık ve tabiğiki afiyet olsun birazda olsa kurtlarını dökmüşsün
Kubilay haftada bir bile olsa kurt kalmıyor ama cuma günü geldiği zaman sabah olmuyor yine. Bu hafta içişleri ile fırtınalı günler geçirdik. Ama içtede dıştada fırtınada olsa tipide olsa göz başka birşey görmüyor. Tüm sevenlere gitsin o zaman "Bu Sevda Bitmez".

Alıntı:
avlar tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ahmet paylaşımın için teşekkürler,daha iyileri nasip olsun inşallah.Rastgelsin.
Çok teşekkür ederim Tamer Abi. Senin avlarınıda özledik bu arada. Ekranlar siyah beyaza geri dönmeye başladı. Renk ver birazcık şu ekranlara da gözümüz gönlümüz açılsın.

Alıntı:
Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
hey maşallah ahmet kardeşim klasik oldu senin istavrit avların balıkçıların önünden geçerken istavrit gördüm mü aklıma ilk sen geliyorsun. tebrikler afiyet şeker olsun. önce sağlık ahmedim kendine iyi bak.
"Dikkat Dikkat" İstanbul yolcuları için bu son çağrıdır. Boğazda balık tutmak, manzaradan göz banyosu yapmak ve sıcak bir çay yudumlarken dostunuzla çapari renkleri ve köstek boyları hakkında sohbet etmek isteyenler, lütfen çıkışa doğru gidiniz. Balık bitmek üzere. Lütfen panik yapmadan acele ediniz.

Alıntı:
Raif Yelkenci tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ahmet önce tebrikler sonra da geçmiş olsun paylaştığın için teşekkürler ayrıca ekibi de kutlarım.
Raif abi çok teşekkür ederim. Sadece 16 saat kadar sürdü rahatsızlığım ve geçti çok şükür. Galiba midemi veya böbreklerimi üşüttüm.

Alıntı:
kaptankarabulut tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ahmet kardeşim kendine dikkat et.Önce sağlık.Ama bu balık hastalığıda nezle grip dinlemiyor insan kendini bir anda denizde buluveriyor.Bu güzel paylaşımın ve anlatımın için teşekkürler.Afiyet olsunlar..
Sağol Süleyman abicim. Dediğin gibi abi, hastalık değil Bakanlık bile engelleyemiyor (iç İşleri bakanlığı yani) bu sevdayı. Sonumuz hayır olur inşallah.
Ahmet TARİH Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla