Konu: :(
Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-02-2007, 11:36   #15
gokseldbuga
Guest

toplam mesaj sayısı, en son kullanım, vb verilere bakarak bir liste hazırlanabilir ve kriterlere göre bu üyelere bir duyuru yapılabilir, sistemsel olarak tabiiki zararları yok bir vetirabanında duruyorlar fakat bizlere faydası nedir?
Adminin söyledikleri doğrudur, site nasıl daha cazip hale getirilebilir diye düşünmek lazım, 1100 kusur uyesi bulunan bir forumda mesaj gonderen sayısı kaç 10-15?
Dün de konuştuk, reklam konusunu, site bazında düzenlemeler yaparak reklam almaya çalışmalı buradan gelecek gelir ile daha hızlı bir sunucu ve data hattına geçmeliyiz. Bu nasıl yapılır, öncelikle ilgili meslek alanları belirlenir, üye sayımız şudur, hit sayımız şudur, ziyaretçi sayımız şudur , teklifimiz şudur reklam isteriz demeliyiz. bu sadece adminin yapacağı bir iş değildir.
Daha bir sürü fikir & yenilik bulunabilir, daha iyisini sunarak, görsel olarak daha kaliteli olarak becerilebilir, geçenlerde site içinden video izlenilmesi fikri vardı mesela, ne bileyim bir sürü şey bulunabilir. Tagoya katılmakla beraber, bunun bir plan dahilinde adım adım yapılmasını düşünüyorum , bu bir süreçtir
  Alıntı Yaparak Cevapla