|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() toplam mesaj sayısı, en son kullanım, vb verilere bakarak bir liste hazırlanabilir ve kriterlere göre bu üyelere bir duyuru yapılabilir, sistemsel olarak tabiiki zararları yok bir vetirabanında duruyorlar fakat bizlere faydası nedir?
Adminin söyledikleri doğrudur, site nasıl daha cazip hale getirilebilir diye düşünmek lazım, 1100 kusur uyesi bulunan bir forumda mesaj gonderen sayısı kaç 10-15? Dün de konuştuk, reklam konusunu, site bazında düzenlemeler yaparak reklam almaya çalışmalı buradan gelecek gelir ile daha hızlı bir sunucu ve data hattına geçmeliyiz. Bu nasıl yapılır, öncelikle ilgili meslek alanları belirlenir, üye sayımız şudur, hit sayımız şudur, ziyaretçi sayımız şudur , teklifimiz şudur reklam isteriz demeliyiz. bu sadece adminin yapacağı bir iş değildir. Daha bir sürü fikir & yenilik bulunabilir, daha iyisini sunarak, görsel olarak daha kaliteli olarak becerilebilir, geçenlerde site içinden video izlenilmesi fikri vardı mesela, ne bileyim bir sürü şey bulunabilir. Tagoya katılmakla beraber, bunun bir plan dahilinde adım adım yapılmasını düşünüyorum , bu bir süreçtir |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Organizatör
|
![]() Dernek olma yolunda üyelerimizin sunumuna geçmiş bulunuyoruz, tabiki devlete bağlı olacağız o zaman. 1200 civarında üyle bulunan sitemizde kaç kişi kaç defa beraber olduk sayısını tam olarak bilmiyorum binde kaçını oluşturuyoruz, siteye laf olsun diye girip birdaha ortamda bulunmıyanlar mutlaka bellidir, tabiki bu tür katılımcı ları bu saate kadar ortaya alamadıysak daha çok yapacak işimiz var demektir.Bence bu tür polimiklere girmeden beraber ce toplanmanın yoluna bakmalı .Bence BALIK BAŞTAN KOKMALI..
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar anlamadığım bir konu var,benim monütürde 7 tane site kayıtlı,bügün 5010 üyeye hoşgeldin dedik,bizim sitede 1200 kişi var burada eksiklik ne ? üye sayısı bukadar az.samimi olarak söylüyorum en kaliteli sitede bu,diğer sitelere girmesem umurumda değil ama bu siteye girmeden yapamıyorum.
Bu sitede olupda başka sitelerde de dolaşan arkadaşlar var onlarda fikirlerini belirtsinler. Bana göre üye silmek akıllıca değil derim.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Şunuda belirtmek isterim girdiğim EN DÜZEYLİ site RASTGELSİN dir.. Bu güne kadar sitede ne küfür okudum ne seviyesiz bir konu, espri yapılır orası ayrı bir konu.. Forum sayesinde anladım ki, Amatör balıkçılık demek ki en düzeyli ve iyi niyetli insanların yaptığı sosyal, eğlenceli, sporsal aktivite..
Savaş ÖZCAN 1974 - ADANA İNSAN DİLİNİN ALTINDA GİZLİDİR.. ![]() Bu mesaj en son " 04-02-2007 " tarihinde saat 18:11 itibariyle varior tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Organizatör
|
![]() sevgili savaş yazdıkların ve düşündüklerin çok doğru gerçekten sitemiz düzeyli ve saygılı, zaten bu sebeplerden dolayı bira araya gelerek defalarca balık avı yaptık ve yapacağız.
![]() |
![]() |
#7 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yorum yazan her arkadaşa katılıyorum. Çelişkili gelecek ama gerçektende herkes doğruyu yazmış. Silelim, silmeyelim. Biz sitenin iki kurucusu olarak Taygun ilede çok tartıştık ne yapalım diye ama, çözüme ulaşamadık. Aşşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık. Biz silmemeye karar verdik. Üyelerin elde etmiş haklarını ellerinden almanın uygun bir durum olmadığına karar verdik. Hepimizin sorumlulukları ve yükümlülükleri var.
Bunları göz önüne alırsak. Çalışan bir kişi müsait olduğu zamanda siteye girebilir. Bu hayat standartlarında ve şartlarında kim işinden çıkınca zideliğini ve aktifliğini koruyabiliyorki hafta içi özel uğraşlarına zaman ayırabilsin. Öğrencileri ele alalım, gerek lise gerek yüksek okulda öğrenim gören arkadaşlarımız. Aynı zorluklar onlar içinde geçerli. Lise öğrencileri hayatlarına yön verme aşamalarında oldukları için Üniversite sınav hazırlıkları bir yandan, dersane bir taraftan. Yüksek okulda olan arkadaşlarımızda vizeler, finaller derken kendilerine ayıracak vakitleri kalmıyor. Bu sebeple sitemize üye olan ama aktif, ama sadece üye olmuş hiç bir aktivitesi olmayan arkadaşlarımıza karşı saygılı olmalıyız. Belki yıllık olarak bir gözden geçirme çalışması yapılabilir ama kimsenin elde etmiş olduğu hakkı biz site kurucusu olduğumuz halde tasvip etmiyoruz. Biz site yöneticilerininde belkide sitemizin katılımını arttırabilmek için çeşitli çalışmalar yapmamız gerekiyor ama her şeyde olduğu gibi yönlendirme ön planda olmalı daha çok paylaşım daha güzel yol gösterici olur diye düşünüyoruz. Sizlerinde sitemiz hakkında yapmış olduğunuz düzeyli ve kaliteli yorumlarınızı oluşturan temem sebep hepimizin birbirine saygı çerçevesinde yaklaşmasından geçiyor. Sitemize üye olan, çalışmalarıyla ve paylaşımlarıyla emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyorum. RASTGELSİN.
![]() |