Yalnız Mesajı Göster
Eski 13-05-2007, 17:37   #8
gokseldbuga
Guest

selamlar,
İshak abiyle uzun süredir planladığımız ava sonunda çıkabildik.Şansımızı Zeytinelinden deneyelim olmazsa Gerenceye geçeriz planıyla sabah denizden çıkmış kıpır kıpır mamunlarımız, 4 paket borukurduyla koyulduk yola. Giderken güneş şemsiyemiz, 1 termos çayımız, buzluğumuz kısacası her türlü malzememiz hazır sıra birkaç parça birşey çıkarıp terapimizi almakta.
Oltalarımızı salladık suya fakat muthiş bir rüzgar var ufak tıkırtılar derken uzunca bir süre sonra ilk çipura benim kamışa teşrif etti.
Bir süre sonra İshak abim güzel bir mırmır çekti, rüzgar hafiflese de durmadı zaten bir süre sonra aynı şiddetle karadan denize davam etti.
Bu arada İshak abinin uyarısı ile maratonlarıma başlamış oldum, koşa koşa kamerayı kapıyorum başlıyorum İshak abinin icraatlarını çekmeye.
Bir çipura İshak abiye teşrif ediyor. Bu arada her ne hikmetse ben de aralıklarla 4 tane dil, pisi çekiyorum ufak olduklarından aynen denize iade.
Bu arada İshak abiyi izliyorum kamışa bir asılıyor gelen güzel bir levrek, o levrek denize düşseydi İshak abi dilimden zor kurtulurdu açıkçası
Sonra 400-450 gr lık bir çipura daha İshak abiden, bunu senin şansına çektim diyerek çipurayı bana hediye ediyor.
Sıcağın bastırması ve rüzgarın da kesmemesinden daha korunaklı olan karşı kıyıya geçiyoruz, burada da ufak bir karagöz çekip denize salıyorum. Uykusuzluk ,sıcak ve yorgunluk ağır basınca saat 13:00 gibi döndük, gayet keyifli bir avdı İshak amcama teşekkür ediyorum
bu sefer fotoğraf makinası götürmediğimden youtube a videosunu ekledim, aslında dünden beri küçültmeye uğraşıyorum bu yüzden geciktim. Küçültünce de kalite düştü tabii ki kusura bakmayın
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
  Alıntı Yaparak Cevapla