Yalnız Mesajı Göster
Eski 08-06-2007, 22:48   #45
igmsva
Kaptan

igmsva kullanıcısının avatarı

arkadaşlar ben muvaffak abimin yukarıdaki mesajları selim abi için yazmadığını çok iyi biliyorum, abiminde dediği gibi yapılan toplantıda selim abimizin bu siteye yaptıkları ve onun ayrılmasının büük bir kayıp olduğu konusundaki görüşlerine şahitim.
muvaffak abimiz bir büyüğümüz olarak kendinde sorumluluk duygusunu hissederek ve birde toplantıya katılımın fazla olacağını düşündüğünden olası bir gerginliği büyük olarak engelliyebileceği ve yol gösterebileceği düşünce gelmiştir.( eksik olmasın )
ve yine muvaffak abimiz gibi bazı büyüklerimizde toparlayıcı olabilmek için siteden ellerinden geleni yaptılar. yoruma gerek yok muvaffak abimin esas kızgınlığı bu konular yaşanırken fikirlerini söylemekten çekinen pasif üyeler içindir.
üye sayımızda düşünülürse 2 haziran toplantı sonuç raporumuzun altına düşüncelerini yazan paylaşımda bulunanların sayısı bunu açıkça gösteriyor. bu anlamda ben abimi destekliyorum.
abime tek karşı olduğum "bu yazdıklarım eğer site / toplum/insanlık kurallarına ters geliyorsa benim de üyeliğimin silinmesini rica ediyorum" cümlesidir. abi bu cümle sana ters kızgınlıkla yazılmış kabul ediyorum.

ilker GÜMÜŞOVA
İZMİR 1966
A Rh(+) pozitif

Bu mesaj en son " 08-06-2007 " tarihinde saat 22:51 itibariyle igmsva tarafından düzenlenmiştir....
igmsva Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla