|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlar ben muvaffak abimin yukarıdaki mesajları selim abi için yazmadığını çok iyi biliyorum, abiminde dediği gibi yapılan toplantıda selim abimizin bu siteye yaptıkları ve onun ayrılmasının büük bir kayıp olduğu konusundaki görüşlerine şahitim.
muvaffak abimiz bir büyüğümüz olarak kendinde sorumluluk duygusunu hissederek ve birde toplantıya katılımın fazla olacağını düşündüğünden olası bir gerginliği büyük olarak engelliyebileceği ve yol gösterebileceği düşünce gelmiştir.( eksik olmasın ) ve yine muvaffak abimiz gibi bazı büyüklerimizde toparlayıcı olabilmek için siteden ellerinden geleni yaptılar. yoruma gerek yok muvaffak abimin esas kızgınlığı bu konular yaşanırken fikirlerini söylemekten çekinen pasif üyeler içindir. üye sayımızda düşünülürse 2 haziran toplantı sonuç raporumuzun altına düşüncelerini yazan paylaşımda bulunanların sayısı bunu açıkça gösteriyor. bu anlamda ben abimi destekliyorum. abime tek karşı olduğum "bu yazdıklarım eğer site / toplum/insanlık kurallarına ters geliyorsa benim de üyeliğimin silinmesini rica ediyorum" cümlesidir. abi bu cümle sana ters kızgınlıkla yazılmış kabul ediyorum.
Bu mesaj en son " 08-06-2007 " tarihinde saat 22:51 itibariyle igmsva tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Üyeler nerede | balıkcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 18 | 17-04-2007 05:25 |
Selim Abi Görünsün ... | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 14 | 26-04-2006 03:40 |
Hoşgeldin Selim | balıkcı | Tanışma | 3 | 02-04-2006 04:47 |
Selim Abi ve Seko'ya | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 19 | 11-02-2006 07:49 |
Sevgili Balikçi Selim | aserkansatı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 13-12-2005 06:12 |