Yalnız Mesajı Göster
Eski 22-06-2007, 10:11   #5
ishak BALLICA
Kaptan

ishak BALLICA kullanıcısının avatarı

Varsayılan Oley.....

Arkadaşlar, malunumuz üzere ülkemizde yerli belgesel kanalı yayına başlamadan önce ,imkanlar dahilinde uydudan veya muhtelif şekilde '' hep yabancıların'' balık avı görüntülerini seyrderdik.Tabi ki, haliyle ne dilini nede söylenenleri anlar; sadece ekrandaki görüntüte bakar ve o avı yapan kişilerin '' o anda duydukları'' hazzı almaya çalışırdık.

Genç yaşda yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamıyarak aramızdan ayrılmış olan sevgili av duayeni Rahmetli Gazeteci Ufuk GÜLDEMİR sayesinde çok şükür bizde dilinden ve anlatılandan bir şeyler anlıyabilceğimiz bir yerli belgesel kanalına kavuşduk.

İşte bende bu kanalda yer alan ''sizden gelenler'' programını epeyden beri seyreden biri olarak; son dört video çalışmamı ilgili kanala yayınlanmak üzere 19.06.2007 tarihinde bir cd'ye çekerek yollamıştım.

Ne mutlu bana ki, dün akşam benim dostlarımla beraber yaptığım av görüntülerimin bulunduğu çalışmalar '' yayınlanmaya uygun '' görülmüş ki, yayına verdiler......

Siz dostlarıma tavsiyem o ki, yaptığınız çalışmaları bir cd'ye kayıt edin ve ilgili kanala yollayın...Böylece, bizim gibi av ve doğa tutkunu diğer dostlarımıza da paylaşım imkanı sağlamış oluruz düşüncesindeyim...

1963-izmir

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

ishak BALLICA Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla