|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili dostlar, uzun süren kış aylarının verdiği rehavetten kurtulup da, hukukçu dostlarım ile birlikte bir av yapmak istiyorum...Neticesini sizler ile paylaşmak dileği ile...
ishak BALLICA 1963-izmir [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() Bu mesaj en son " 20-11-2011 " tarihinde saat 16:27 itibariyle ishak BALLICA tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() hadi hayırlısı ishak kaptan rastgele.
|
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Miço ![]()
|
![]() İshak abi, haydi rastgele. Kimmiş bu hukukçu dostlar?
![]() ![]() ![]() ![]() Efendim neyse, geçen hafta, elimde fi tarihinden kalma 3 metrelik eften püften bir kamış ve ona gayet uyumlu esten kösten küçük makaralı bir makine ile, erişteleri aşacağım diye çırpınıp durdum. Bu hafta epeydir planladığım ama hep ertelediğim bir şey yaptım. Kendime yeni kamış ve makine aldım. Bu fırsatla bunu sizlerle de paylaşayım dedim. Kamış; Silverstar Elegance model, 3,90 cm boy, 60-160 atarlı, carbon'dan mamul,gayet hafif, sap kısmı süngerli ele güzel oturuyor. Makine; Balzer, Distance 355 serisi. Long cast tipi, uzun makaralı. Makarası 55 lik (orta-büyük sınıf arası), 3 Bilyalı, yaklaşık 460 gr. civarı. Ağırlığı ile kolu yormuyor. Devir sayısı 4,9:1. İlk denemesini bu hafta yapacağım. Bu arada iyiden iyiye kıyı avcılığına alışıyormuyuz ne? Ben tekneyi de özledim desem yalan da olmaz ama. ![]() Haydi hayırlısı diyelim artık. ![]() Not: Bu hafta balığa çıkacak tüm arkadaşlara rastgelsin, umarım hepsi elleri dolu geri döner. Atın ağızlarına takın boğazlarına. Tekneyle çıkacak arkadaşların da denizleri sakin, pruvaları neta olsun, bir de tekneci arkadaşlardan bir ricam olacak, o derin mavilere benden selam söyleyin, kavuşmamız yakındır.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İshak abi rastgele zevkli olacağını kesinlikle tahmin ettiğim aynı zamanda bol balıklı bir gün geçirmenizi dilerim.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar, malunumuz üzere ülkemizde yerli belgesel kanalı yayına başlamadan önce ,imkanlar dahilinde uydudan veya muhtelif şekilde '' hep yabancıların'' balık avı görüntülerini seyrderdik.Tabi ki, haliyle ne dilini nede söylenenleri anlar; sadece ekrandaki görüntüte bakar ve o avı yapan kişilerin '' o anda duydukları'' hazzı almaya çalışırdık.
Genç yaşda yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamıyarak aramızdan ayrılmış olan sevgili av duayeni Rahmetli Gazeteci Ufuk GÜLDEMİR sayesinde çok şükür bizde dilinden ve anlatılandan bir şeyler anlıyabilceğimiz bir yerli belgesel kanalına kavuşduk. İşte bende bu kanalda yer alan ''sizden gelenler'' programını epeyden beri seyreden biri olarak; son dört video çalışmamı ilgili kanala yayınlanmak üzere 19.06.2007 tarihinde bir cd'ye çekerek yollamıştım. Ne mutlu bana ki, dün akşam benim dostlarımla beraber yaptığım av görüntülerimin bulunduğu çalışmalar '' yayınlanmaya uygun '' görülmüş ki, yayına verdiler...... Siz dostlarıma tavsiyem o ki, yaptığınız çalışmaları bir cd'ye kayıt edin ve ilgili kanala yollayın...Böylece, bizim gibi av ve doğa tutkunu diğer dostlarımıza da paylaşım imkanı sağlamış oluruz düşüncesindeyim...
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() İshak ım çok iyi ya.. demek meşhur oldun
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fekaaaat genelde şöhret olanlar eski dostlarını tanımazmış derler.. bakalım sen naapcan... ![]() ha bide şunu merak ettim . neden avukat arkadaşınla balıga gidiyorsun.??? balıklarla aranda bir sorunmu var?? yada gittiğin yerde avukatmı lazım??? dur bakalım zamanla anlıyacaz.. (güzel kardeşimi kızdırayım biraz takılayım dedim di heh..heh..heh... ![]() |
||
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() muavffak abim övgü dolu sözlerin için sağol....Ben malesef kendi çalışmalarımı televizyonda izleme fırsatım olmadı.Ama akşam yaban tv'yi izleyen teyze oğlum seyretmiş ve (Kara ve tatlı su avcısı) o beni Akhisar dan aradı da haberim oldu...Şimdi gündüz benim görüntülerden başka bir tane daha vermişler...Onu da bel fıtığı ameliyatı olduğu için şu an raporlu ve evde istirahatte olan Çupradedesi nickli Mehmet arkadaşım aradı ve haber verdi...
Velhasıl denk gelipde seyretmek bana henüz nasip olmadı.... ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() öperim yanaklarından..ishak..senin
|
||
![]() |
![]() |
#9 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() İshak kaptan, görüntülerimizi bugün gündüz kanalları gezerken yabantv de yakaladım.. Yahu orada ishak ve aydın yazıyordu.Aydın kim yahu ben anlamadım
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Uzun süren ayrılıktan sonra tekrar aranızdayım... | ykmk | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 16-06-2008 13:26 |
Uzun bir zamandan sonra tekrar merhaba | freediver | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 10-02-2008 16:06 |
uzun bir aradan sonra... | er35han | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 17 | 12-07-2007 07:11 |
TATLISU LEVREĞİ(Uzun Levrek) AVCILIĞI | aserkansatı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 33 | 05-04-2006 01:18 |
Uzun Köstekli Takım | rüzgar2 | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 0 | 21-12-2005 07:20 |