Konu: 03.02.2008
Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-02-2008, 14:21   #28
almora
Çımacı

almora kullanıcısının avatarı

Alıntı:
giritli tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Özlem hanım ,

Düşüncelerinize saygı duyuyorum...Umarım birgün böyle bir durumla karşılaşmazsınız...

Hiçbirimizin amacı satışını yapmak için balık tutmak değil zaten...Ben sadece bir amatörün belki de ömrü hayatı boyunca 1 kere başına gelebilecek bir durumu kastetmiştim...

Nerde bunun amatörlüğü demişsiniz...

1- Amatör bir ruhla balığa çıkmak(ki hiçbirimiz bugün 100 tane balık tutucam zihniyetiyle balığa çıkmıyoruz),
2- Amatör olta takımlarıyla balığa çıkmak(ki hiçbirimiz yanımızda paragat,ağ vs. götürmüyoruz),
3- Çoğunlukla sloganımız "balık bahane,muhabbet şahane" oluyor.

sanırım sadece bu üçü bile amatörlük yanımızı ortaya koymaya yeter...

Yazımda değindiğim başka hususlar da vardı ve ayrıca neden bağırdığınızı da anlamış değilim...

Saygılar...

ONUR BEY;

Amatör bir balıkcı kırk yılda bır degıl bın yılda bir de satıs yaparsa AMATÖR BALIKCI olamktan cıkar.Ama arkadasımız profesyonel balıkcı oldugunu acıkladıgına göre sorun yok.Yani benım savundugum sey amator balıkcılık adı altında profesyonel balıkcılık yapılıp ,iş tıcarete dokulurse bu işten gecımını saglayan İŞİ bu olan kişilere haksızlık edılmıs olur.Ki zaten arkadasımız tutup sattıgı balık mıktarı kılolarca degıl..Benım anlatmak ıstedıgım 100 gr da olsa TİCARET olayı olmamalı...Gereklı acıklamayı yaptıgına göre sorun yok bence..(ayrıca sadece caps lock tusuna basmayı unutmusum ,amacım bagırmak degıldı...)