|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#22 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Düşüncelerinize saygı duyuyorum...Umarım birgün böyle bir durumla karşılaşmazsınız... Hiçbirimizin amacı satışını yapmak için balık tutmak değil zaten...Ben sadece bir amatörün belki de ömrü hayatı boyunca 1 kere başına gelebilecek bir durumu kastetmiştim... Nerde bunun amatörlüğü demişsiniz... 1- Amatör bir ruhla balığa çıkmak(ki hiçbirimiz bugün 100 tane balık tutucam zihniyetiyle balığa çıkmıyoruz), 2- Amatör olta takımlarıyla balığa çıkmak(ki hiçbirimiz yanımızda paragat,ağ vs. götürmüyoruz), 3- Çoğunlukla sloganımız "balık bahane,muhabbet şahane" oluyor. sanırım sadece bu üçü bile amatörlük yanımızı ortaya koymaya yeter... Yazımda değindiğim başka hususlar da vardı ve ayrıca neden bağırdığınızı da anlamış değilim... Saygılar...
![]() |
![]() |