Sevgili Ulaş,
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki, bahsettiğiniz makine Shimano'nun Avusturalya ve Amerika'da piyasaya sürdüğü bir modeldir. Avrupa piyasalarında, ve doğal olarak, Türkiye'de de piyasada yoktur. Bildiğim kadarıyla, Shimano Europe Fishing Holding B.V. (Shimano'nun Avrupa dağıtım merkezi) de kendi dağıtım envanterlerinde olmayan makineler için yedek parça servisi vermiyor. Garip ama, Shimano'nun böyle bir kuralı olduğunu bazı vesilelerle öğrenmiştim.
Ama yine de size yardımcı olur inancıyla araştırdım ve [color="Red"]http://fish.shimano.com/publish/content/fish/sac/us/en/customer_service/Reel_Schematics/collisto_schematics.-MainContent-0002-DownloadFile.tmp/04CSO100.pdf.pdf adresini ziyaret etmenizi ve istemiş olduğunuz parça numaralarına yani 2994, 802, 803, 804 numaralı parçaları not alarak, daha önceki ziyaret ettiğiniz firma'ya tekrar ricada bulunun. Yine de olumsuz cevap alırsanız,
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sayfasına girerek, North America ikonunu tıklayarak müşteri hizmetlerinden parça numaralarını vererek yardım isteyebilirsiniz.
Eminim bir cevap vereceklerdir.
Bu arada, siz sadece 2994'ün kaybolduğunu söylüyorsunuz. Yani yalnızca kapak diyorsunuz ama, bu kapağın altında yaylı bir fren tertibatı vardır ki benim yazdığım diğer parça numaralarından oluşur. Yani muhtemelen, kapak kaybolduğuna göre, esas işlevi gören bitişik parçalar da kaybolmuş olmalı diye düşünüyorum.
Shimano'yla ve sağlıcakla kalın.
Rasim