Alıntı:
gerence tafarından gönderildi
Dostum; biraz daha sakin düşünün derim..!
Son günlerde bolca yağan yağmurların taşıdığı alüvyonları, sert esen poyrazı düşün bir kere..!
Metro konusuna gelince; kim olsa bunu bu şekilde halledecekti. Ancak iktidar partisinden olmayan bir belediyenin Ankara da karşılaştığı engelleri tahmin bile edemezsin..! Herşeyi siyasallaştırıp,ülkeyi bu hale getiren zihniyet, şimdi de her yeri ele geçirdiği gibi İzmir'i de ele geçirmeye çalışmakta.
Sevgili dostum; İzmir de şu anda gerçek anlamda yaşanabilir bir ortamdasın. Bunu daha iyi anlamanın en güzel yolu; İstanbul mega köyüne bir bilet alıp gitmendir diye düşünüyorum..!
İzmir; çağdaş düşüncenin ve modern yaşamın gerektirdiği gibi yaşamın sürdüğü bir kenttir. Kıymetini bilelim diye düşünüyorum dostum... 
|
Katılmıyorum desem yalan olur. Bu şehirde yapılacaklar için gerekli onayların, bütçenin zamanında sağlanıp sağlanmadığı hususu gözardı edilmeyecek bir durum. Sonra diyelim istedikleri arzu ettikleri oldu. Dün böyleydi bugün böyle diye naralar atacaklar. Meclisten herşey zamanında çıkar, ödenekler zamanında gelirse ben de yaparım. Belediye yönetimlerine dolaylı veya direk siyaset karıştımı aynen bu durumlar ortaya çıkıyor.