Alıntı:
dilki tafarından gönderildi
Evet arkadaşlar artık İzmire hizmet lazım!!!Dünyadaki en güzel şehir bence ve bu vicdansızların elinde kalmış yazık 
Yahu insan şu kadarcık metroyu bitiremez mi? Her akşam işten dönerken mecburen servis güzergahı olduğu için hatay yolunu takip ediyoruz böyle eziyetmi olur kardeşim  Eve en az 40-45 dakika geç geliyorum 
Taygun kardeşim bu güzel şehrin insanına acımayan denizine tabiatına neden acısınki!!
Arkadaşlar kan değişimi şart artık bu şehirde hizmet edecek olana can feda kim olursa olsun!
|
Dostum; biraz daha sakin düşünün derim..!
Son günlerde bolca yağan yağmurların taşıdığı alüvyonları, sert esen poyrazı düşün bir kere..!
Metro konusuna gelince; kim olsa bunu bu şekilde halledecekti. Ancak iktidar partisinden olmayan bir belediyenin Ankara da karşılaştığı engelleri tahmin bile edemezsin..! Herşeyi siyasallaştırıp,ülkeyi bu hale getiren zihniyet, şimdi de her yeri ele geçirdiği gibi İzmir'i de ele geçirmeye çalışmakta.
Sevgili dostum; İzmir de şu anda gerçek anlamda yaşanabilir bir ortamdasın. Bunu daha iyi anlamanın en güzel yolu; İstanbul mega köyüne bir bilet alıp gitmendir diye düşünüyorum..!
İzmir; çağdaş düşüncenin ve modern yaşamın gerektirdiği gibi yaşamın sürdüğü bir kenttir. Kıymetini bilelim diye düşünüyorum dostum...