Yalnız Mesajı Göster
Eski 19-03-2010, 22:30   #6
ibrahimz35
Moderator

ibrahimz35 kullanıcısının avatarı

Alıntı:
Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
ne güzel bir olay deyilmi

sadece balık için balık sohbetinden doğan bir arkadaşklık ve dostluk dahasıda olur inşallah.

ibrahim kardeşim bu güzel anınızı bizlerle paylaştığın için teşekkürler serkan ve galip biladerlerim sizlerede buradan sevgi selamlarımı sunarım
Evet, Hasan Abi balık bu işin bahanesi oldu...
Alıntı:
delvel tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
ortak hobiden dostluga
bu güzel tesadüfü paylaştığınız için teşekkürler..
Evet Kardeşim, iki ortak hobimiz oldu...
Alıntı:
İmBat tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Dağ dağ kavuşmaz insan insana kavuşurmuş
Bu arada İbrahim abi fena karizma çıkmışsın takım elbise falan hep alışmışız balık kıyafetleriyle görmeye
Serkan Abi'nin, sayesinde artık Benim'de karizmatik bir resmim var...
Alıntı:
paşalı tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Vaaaaay Serkan şimdi seni tanıdım.Buradaki resminde tam çıkmışsın.Demek İbrahimlede görüştünüz ne güzel babacın nasıl iyimi çok selam benden.(Ben serkanı çok küçük yaşından tanırım)Burada gördüğümede çok sevindim.Serkancım sana özelden yazmıştım ama cevap alamadım.Seni diğer resimlerinden tanıyamamaştım.Ne yapcan kardeşim yaşlılık.
Serkan Abi'yi, balıkcı sanarken meslektaş çıktık...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ibrahimz35 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla