|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İş yerinde otururken Galip Abi geldi yanındada sima olarak tanıdığım ama hatırlayamadığım bir misafiri vardı. Biraz işlerden bahsettik sonrada konu balık muhabbetine döndü derken misafirimizinde ikinci limandan balığa çıktığını, söylemesiyle işlerin boyutu değişti.... Ben hemen atladım, Süleyman kaptanı tanırsın o zaman, Tanımazmıyım benim kankam dedi... Ve bombayı patlattı. Ben Serkan Fora Serkan derler... Abi tanımazmıyım deyip sohbet iyice koyulaştı derken Süleyman kaptanı arayım telefonla onuda sohbete dahil ettik. Tesadüfen güzel bir karşılasma hoş bir sohbetimiz oldu... Her zaman olduğu gibi balık bahane sohbet şahane... Serkan Abi'mizin tutmuş olduğu o güzelim balık resimlerine ve videolarına bakıp pazar günü nasip olursa balıkta görüşmek üzere sözleşip sohbetimizi bitirdik. Birde hatıra resmi çektik... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan
|
![]() ne güzel bir olay deyilmi
![]() sadece balık için balık sohbetinden doğan bir arkadaşklık ve dostluk ![]() ibrahim kardeşim bu güzel anınızı bizlerle paylaştığın için teşekkürler ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ortak hobiden dostluga
![]() bu güzel tesadüfü paylaştığınız için teşekkürler..
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Dağ dağ kavuşmaz insan insana kavuşurmuş
![]() Bu arada İbrahim abi fena karizma çıkmışsın takım elbise falan hep alışmışız balık kıyafetleriyle görmeye ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
VİP ![]()
|
![]() Vaaaaay Serkan şimdi seni tanıdım.Buradaki resminde tam çıkmışsın.Demek İbrahimlede görüştünüz ne güzel babacın nasıl iyimi çok selam benden.(Ben serkanı çok küçük yaşından tanırım)Burada gördüğümede çok sevindim.Serkancım sana özelden yazmıştım ama cevap alamadım.Seni diğer resimlerinden tanıyamamaştım.Ne yapcan kardeşim yaşlılık.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALLAH(C.C.) MUHABBETİNİZİ DAİM ETSİN İNŞALLAH.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() balıkcılıkdan zıyade bole zıyaretlerde cok hos oluyo muhabbet ve dostluklar hep baki kalıyo tebrıkler
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Üstad
|
![]() Eveeet işte balık dostluğu budur. O gün İbrahim kardeşim beni arayıpta Serkanı bana vermesi önce şok yaşadım ardından çok mutlu oldum.NİCE NİCE DOSTLUKLARA...
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() sevgili arkadaşlar hepinize selamlar saygılar.böyle tesadüfleri yaşamak çok keyifli.ibrahim abicim seni tanıdığıma çok memnunu oldum. ayrıca galip abimede böyle güzel bir olaya vesile olduğu için çok teşekkürler saygılar...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
tanışma | eşkina | Tanışma | 5 | 14-04-2008 19:34 |