Alıntı:
musty tafarından gönderildi
abılerım ben pc de cok ıyı degılım fakat duzgun bır anlatımla anlatmaya calısıcam kendı kullandıgım takımım soyle
kamısım spro nun stand up 80 lb lık kamıs tam sırtıya uyumludur balıgın en ufak vurmasını bıle gorebılırsınız balık sırtının yanına geldıgı zaman bıle fark eder  makınam okuma nın tıtus 20 2speed cıft vıteslı oldugu ıcın avantajınız cok buyuk balıkta fark edılıyor makınamda 500mt 0.45 remıxon dynema mısına vardır kursunlar 200gr kursun 500gr kursun 4 adet 8 metre aralıklarla saat 10 dan 14 e kadar surdu 0.60 flourocarbon mısına kullandım 10 mt sonra fırdondu ıle bagladım rapalanın turuncu-turuncu beyaz- yesıl modelı 12 cm x rap serısı bende modellerı yok kutularını atarım kendı sırtı kutularıma yerlestırırım 80mt ıle 100mt arasıdır yasananlara gelınce aklıma geldıgı zaman heyecanlanıyorum  hoscakalın sunu unuttum derınlık 35 metre hız 4 4.5 denız mılıdır saygılar
|
İşte mustafa bey,hepsi bu ve şimdi tamam,istediğimiz bilgiydi onuda aldık ve raporunuzada renk geldi, bilgilendirme ve alçak gönüllülüğünüz için teşekkür ederim.
Bir sorum daha olacak ,bu av nerede yapıldı,(Çeşme,Karaburun vs gibi) ,balık bulucu kullandınızmı ?, su sıcaklık tespiti yaptınız mı ?cevaplarsanız sevinirim,cevaplamazsanız canınız sağ olsun derim.