|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() abılerım ben pc de cok ıyı degılım fakat duzgun bır anlatımla anlatmaya calısıcam kendı kullandıgım takımım soyle
kamısım spro nun stand up 80 lb lık kamıs tam sırtıya uyumludur balıgın en ufak vurmasını bıle gorebılırsınız balık sırtının yanına geldıgı zaman bıle fark eder ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan
|
![]() sevgili kardeşim mustafa
![]() uzun zamandır ortalarda yoktun bunun sebebini biliyordum ![]() ![]() ben sana daha öncede mutluluklar dilemiştim.tekrar buradan mutluluklar diliyorum. iyi balıkçısın erol abin gibi bir üstad desteğiylede harika işler yapıyorsun. ne diyeyim allah yüreğine kuvvet versin canım kardeşim. ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Bir sorum daha olacak ,bu av nerede yapıldı,(Çeşme,Karaburun vs gibi) ,balık bulucu kullandınızmı ?, su sıcaklık tespiti yaptınız mı ?cevaplarsanız sevinirim,cevaplamazsanız canınız sağ olsun derim.
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#6 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() İşte şimdi, on numara, paylaşım oldu,başkada soracak soru kalmadı . Tekrar teşekkür ederim,iyi akşamlar.
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sinarit'çi Mustafa'dan gridalar | musty | Sırtı-Seğirtme | 28 | 10-05-2010 09:31 |