Konu
:
Org. öncesi antreman yapalım dedim katliam yaptığımı söylediler :)
Yalnız Mesajı Göster
23-12-2010, 22:25
#
28
Hasan BALIKÇI
Kaptan
Alıntı:
xtuncayx
tafarından gönderildi
haklısın üsdadım allah sağlık sıhat verdikten sonra biz seninle çokkk balığa gideriz. paşa tutmanın inceliklerini püf noktalarını öğretirsin. dediğin gibi çok balık tutmak değil tutarken haz almak esas olan ben balık tutmayı çok seviyorum birde deniz uzak olmasa
haklısın üstadım sana yetişemem ben tutmayı öğrendim sadece ama sen onlarla iletişim de kuruyormuşşsun ben öyle duydum
kaplumbağa kaf dağındaki sevgilisini görmek için yola koyulmuşş düşmüş yola yolda orman ahalisi bunu görmüşler ve sormuşlar kaplumbağa kardeş nereye gidiyorsun kaplumbağa cevap vermiş: kaf dağının ardındaki sevdiğimi görmeye eee yol çok uzun senin ömrün yetmez demişler. kaplumbağa cevap vermiş. : olsun ona ulaşamasamda yolunda ölürüm.
bu arada sığacıktan balığa çıkmışsın üstadım konuyu açmanı bekliyorummm
tuncay kardeşim sağol
sen bu balık hobisini gerçekten yolunda ölecek kadarmı seviyorsun ?bak canım kardeşim güzel bir hikaye ama bırak biz bu hikayedeki gibi hedefe ulaşmadan ölmeyelim
sadece dostlarımızla güzel anlar yaşamaya gayret edelim onları kırmadan dostluklarımız baki kalsın işte o zaman hedefimize sağ salim ulaşmış oluruz.
seni seviyoruz canım kardeşim sen bize daha çok güzel paylaşımlar sunacaksın